• Akció
  • Új
LZG 360 Forgó Sarok Polcok,4 Szint Tároló Szekrény Törölközőt Jogosultja Rack, Sarok Szekrények Ajtók, Polcok, Fürdőszoba Pult Kád, Wc, Asztal (Szín : Szürke, Méret : 3 Szint)

LZG 360 Forgó Sarok Polcok,4 Szint Tároló Szekrény Törölközőt Jogosultja Rack, Sarok Szekrények Ajtók, Polcok, Fürdőszoba Pult Kád,

 
HUF 8424.00

Összeg
Tova elérhető

✔ Muilt szintek kabinet szervező,nem összeállítás,környezeti PS,érintse meg a bőrt,tároló gyönyörű tud lenni,nem csak a rendet. ✔ 360° - os Forgó Por, illetve a bizonyíték : A sarok Polc lehet forgatni 360°, könnyű használat.Az első a polcon borítja szép tiszta design tartani tárolt tételek tiszta, takarásban közben össze. ✔ Kivehető, könnyen tisztítható : Az alsó réteg a tároló állvány szétszerelhető, majd mossuk könnyedén, pedig lecsapolták, hogy tartsa az elemeket/szappan száraz. ✔ Könnyű, hogy lóg a falon : A sarokban polcon helyezhetők el, nem csak egy sarokban, hanem a falon.Ez A Termék tartalmaz erős tapadókoronggal, hogy tartsa ezt a napirendi pontot a falon, vagy a zuhany alatt. (Megjegyzés : ne helyezze túl nehéz tárgyakat, hogy elkerülje a polc alá). ✔ Multi-function : A sarokban tároló állványra lehet helyezni a fürdőszoba, konyha, öltöző asztalnál.Lehet helyezni a kozmetikumok vagy a napi szükségletek, egyszerűen tárolható, hogy az asztal tiszta, rendezett. ✔ Alkalmazandó Hely : 1.Kád-kád hab,haj,arc tisztító,haj,szőrtelenítő krém, több;2.Wc táblázat-a rúzst,szemfestéket,a tisztító víz,szempillaspirál krém,körömlakk,napvédő krémet,alapítvány, valamint több;3.Pulton-mosószer,fehérítés víz,áztassa megoldás,szappanos több;4.Washstand-borotva,borotvahab,fogkefe,fogkrém, valamint több.✔ Jól megtervezett Adatok : 1.A különböző tárolási magasság szintek állványok a különböző palackok,tárolása egyszerű, 2.Minden tier egy dugó esetében a fall3.Vízálló,gombák-szigetelés,egyedi elvezetését testület az alján 4.Vannak a tapadókorongok a vissza tartani feszesebb 5.Rombusz homlokzat lehet dekoráció otthon.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai