• Akció
  • Új
Boldog Döntéshozók 5D Gyémánt Art Festmény Készlet Gyerekeknek, DIY Gyerekek Teljes Gyakorlat Festménye Számú Készletek Kezdőknek Otthon, Fali Dekor, Fehér Keret, Karácsonyi Ajándék (Sellő 6 x 6)

Boldog Döntéshozók 5D Gyémánt Art Festmény Készlet Gyerekeknek, DIY Gyerekek Teljes Gyakorlat Festménye Számú Készletek Kezdőknek Otthon,

 
HUF 2767.50

Összeg
Tova elérhető

SELLŐ GYÉMÁNT FESTMÉNY KÉSZLETEK : Keret 7x7in , vászon 6x6in , a kép teljes gyémánt festmény hableány.A gyémánt festmény készlet tartalma : 1 db fa keret, 1 x hableány festmény vásznak, 1 x pont gyakorlat toll, 1 db tálca, sárban, 2 x zselés gumi, 1 csipesz.REMEK AJÁNDÉK GYEREKEKNEK : A sellő gyémánt festmény készletek, fa keret, gyere elő bekeretezett.Remek dekoráció elhelyezése az asztalon, majd lóg a haza fal, mint a babyroom, nappali, és így tovább, tökéletes terem dekoráció.Szavazott a legjobb ajándékokat, a fiatal gyerekek, ki szereti, ha a dolgokat.A GYEREKEK GYÉMÁNT FESTÉS : A legjobb hableány gyémánt festmény készletek gyerekeknek, hogy ápolják a gyermekek gyakorlati gyakorlati képesség a türelemre, fokozza a gyerek egyfajta szín megfelelő, illetve javítsák az esztétika képesség, koncentráció fejlesztése, örömteli önfegyelem.KÖNNYEN kezelhető : az Összes lépést húzott számok, csak válassza ki a megfelelő lépés, hogy kivégzik.A sellő gyémánt festés, fa keret, könnyű, kezdőknek.Játszani a család és a barátok, majd ossza meg a jó idők.Fulladásveszély-Apró alkatrészeket.Nem a 3 év alatti gyermekek.PRÉMIUM ANYAG : kiváló minőségű anyagból, biztonságos, nem mérgező, íztelen, szagtalan, de soha nem halványul el.Kreatív DIY drágakő, gyémánt, festészet, iparművészet készletek, könnyű tartani a gyerekek az elektronika.BOLDOG DÖNTÉSHOZÓK : Boldog Döntéshozók Kézműves foglalkozás Gyerekeknek 6-12 Gyémánt Művészeti Készletek Boldog Döntéshozók Gyémánt Festés a Gyerekek, Lányok, Ajándék, Fából készült Keret Boldog Döntéshozók Hableány Gyémánt Festmény Készlet Fa Keret, Gyémánt Festmény Eszközök Boldog Döntéshozók arra Törekszik, hogy Felfedezzék Az Ideális Utat, amely Elősegíti a Gyermekek Korai Átfogó Fejlesztési Teljes Gyakorlat Festménye Száma Készlet : Legjobb diy mozaik művészet készlet gyerekeknek, hogy fokozzák a gyerekek gyakorlati képesség, szín megfelelő képesség,koncentráció fejlesztése, örömteli önfegyelem.Választási egy keret jelenik meg, az édes kis ház.A csomag Tartalma 1* Fa Keret 1* Hableány Festmény Vásznak 1* Gyémánt Festmény Stylus 2* Viasz Tér 1.* Gem 1. tálca* Csipesz Gyártási lépéseket : 1. Megtalálni a megfelelő gyakorlat, hogy a vászon minta 2. Öntsük a talált egyet a tálcába. 3. A hely az agyag a gyémánt ragad tollat. 4. Illessze be a gyémánt egy agyag gyémánt ragad tollat, majd illessze be a megfelelő gyémánt színű száma. 5. Távolítsa el a film a vásznon, majd csatlakoztassa a helyét a megfelelő minta. 6. Használja a könyvet, vagy kézzel préselt gyémánt annak érdekében, hogy a megbízhatóság. 7. Miután befejeztük a beillesztés a matricák, helyezze őket a keret.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai