• Akció
  • Új
JAYL Legjobb Baba Köröm Trimmer Elektromos 7 Csiszolás Párna Berendezés, lengyel, Baba Ápolás Kit Újszülött körömreszelő a Csecsemő, Kisgyermek – Ergonomikus Kialakítás (Zöld)

JAYL Legjobb Baba Köröm Trimmer Elektromos 7 Csiszolás Párna Berendezés, lengyel, Baba Ápolás Kit Újszülött körömreszelő a Csecsemő,

 
HUF 9421.65

Összeg
Tova elérhető

【ERGONOMIKUS KIALAKÍTÁS】 Vágja a baba körmét könnyedén az elektromos baba körömreszelő, jön egy ergonomikus kialakítás, amely megkönnyíti, hogy bárki használhatja, illetve markolat. 【JÖN A 7 KÜLÖNBÖZŐ SZINTŰ FEJ】 terveztük a babát körömreszelő elektromos köröm trimmer 7 különböző szintű fejüket, hogy tökéletes legyen minden korban.Piros 0-6 hónap, lila 6-12 hónap, zöld 1 év+, sárga & rózsaszín felnőttek számára. 【MÁR KORRIGÁLT SEBESSÉG】 Ez az elektromos baba köröm trimmer készült, biztonságos, egyszerűen használható a biztonságos, boldog baba.Már beállítani, hogy a sebesség, hogy működni fog az a gyermek, így biztonságosan, könnyen körmöt vágni. 【KÖNNYEN kezelhető, FINOM REZGÉS】 ezzel az elektromos körömreszelő baba, akkor a fájl a csecsemő körme, anélkül, hogy fáj a bőr.Ez az egyik leghatékonyabb módja, hogy a berendezés a gyermek körmét, mert használ gyengéd rezgés, hogy biztonságosan megszabadulni a kis körme bármilyen egyenetlen széleket. 【ALACSONY ZAJSZINT】 Bemutatkozik az elektromos baba köröm kit, egy forradalmian új termék, amit úgy terveztek, hogy rendkívül csendes, így vágja le a baba körmét, amikor alszanak.Ami azt jelenti, hogy már nem kell felébreszteni őket, közben a reggeli nap!.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai