• Akció
  • Új
NITRIP 27s Írható Zenei Hang Hang Modul Chip Kulcs Ellenőrzés, Fényérzékeny Ellenőrzés, Vezetékes Dupla Gomb Kontroll 0,5 W a gombelem(fényérzékeny Control)

NITRIP 27s Írható Zenei Hang Hang Modul Chip Kulcs Ellenőrzés, Fényérzékeny Ellenőrzés, Vezetékes Dupla Gomb Kontroll 0,5 W a gombelem(fényérzékeny

 
HUF 795.15

Összeg
Tova elérhető

27s hang rögzíthető modul, hangszóró, mikrofon, majd a gombot.Lehet újra felvenni, ahányszor csak akarod.Ez egy ideális modul számára, hogy kifejezze az érzelmeit, hogy a barátok, szerető család.Három különböző stílusokat, hogy a kulcs ellenőrzés, fényérzékeny ellenőrzés, vezetékes kettős vezérlés az a választás.Alkalmazás a termelés kreatív ajándékok, ilyen DIY kártya, ajándék doboz, torta doboz, virág dobozban, csokoládés doboz.Műszaki adatok : áramellátás : gombelem Ellenőrzési Módszer : Kulcs ellenőrzés, fényérzékeny ellenőrzés, vezetékes kettős vezérlés (Opcionális) Audio Kimenet : 0,5 W/16Ω Felvételi Idő : 27s Változó Módszer : Többször rekord Modul Méret(L * W) : 50 * 40mm / 1.97 * 1.57 hüvelyk; Hangszóró Méret : 30mm / 1.18 hüvelyk Bruttó Tömeg : 50g Utasítás : 1. Hosszan nyomja meg a felvétel gombot, majd a felvétel elindítása után a "beep" hang.Miután a 27 másodperc, ott a két "bip, bip" hang, a befejezés a felvétel. 2. Nyomja meg a play gombot a lejátszás a felvétel után az összes felvétel vége; Nyomja meg a play gombot a lejátszás leállításához, ha játszik felvétel. (A kulcsfontosságú kontroll, vagy vezetékes dupla gombot vezérlő modul) 3. Ez a modul fog játszani a felvételt, amikor ki vannak téve a fény után minden felvétel vége; fejezd ezt be, amikor távol fény. (A fényérzékeny szabályozó modul) a Csomag Lista : 1 x Írható Hang Modul, 3 Gomb sejtek.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai