• Akció
  • Új
Chenyouwen Pet Ágy Nagy Kutya Csont Minta Nagy, Puha, Meleg Kennel Kisállat Kutya Macska Szőnyeg Takaró, a Takaró Méret: XL, 90×70×15 cm(Fekete-Szürke) (Szín : Fekete-Piros)

Chenyouwen Pet Ágy Nagy Kutya Csont Minta Nagy, Puha, Meleg Kennel Kisállat Kutya Macska Szőnyeg Takaró, a Takaró Méret: XL, 90×70×15

 
HUF 2187.00

Összeg
Tova elérhető

Meleg Pad.Kisállat Felszerelés.Pet Termékek.Pet Ágyban.Állat Fészek.NAGY AJÁNDÉK : Akár keres egy izgalmas születésnapi, ünnepi, vagy csak azért, mert ajándék a furbaby, akkor nem lehet baj ezekkel a hihetetlenül szórakoztató játékok.Kattintson a 'Kosárba' most!1.100% teljesen Új, Kiváló Minőségű. 2.A Meleg, Kényelmes Barlang fészkelő kutya ágy egy olyan fajta kutya ágy az a célja, hogy a kisállat egy hangulatos hely marad a meleg. 3.Gyakran nevezik a Fészkelő kutya ágy, tökéletes háziállat, akik élvezik marad a takaró alatt. 4.A Hangulatos Barlangi ágyat ad a pet egy hely teljesen zárt Pamut belső anyag. 5.Takaró tökéletes választás, ha azt tervezi, hogy egy puha, kényelmes, meleg, magas minőségű takaró.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai