• Akció
  • Új
A B-2 Spirit Jármű Játékok a Fiúk, a Lányok Die Cast Harci Repülőgépek a Szimulált Fények, Hangok Vissza Delta Szárny Vitorlázó Modell Gyerekeknek Repülőgép Játékok Konzol (Szürke)

A B-2 Spirit Jármű Játékok a Fiúk, a Lányok Die Cast Harci Repülőgépek a Szimulált Fények, Hangok Vissza Delta Szárny Vitorlázó Modell

 
HUF 1336.50

Összeg
Tova elérhető

[Jó Minőség]- Ez a repülőgép játék modell készült prémium minőségű fém -, műanyag-alapanyagok. [Hangok, Fények]- A repülőgép játékok gyerekeknek jön a villogó fények & jet hangzik, a gyerekek nagy móka ez a robusztus gép. [Vissza Function]- Ez die cast légi játék, könnyen kezelhető, csak húzza vissza, majd elengedi őket, majd csúsztassa előre. [Tökéletes a vendégeknek & dekoráció]-A játék repülőgépek a fiúk, a lányok, hogy tökéletes a vendégeknek , tantermi ösztönzők, kincs a díjat, ládák, karnevál díjak, kincses láda, meg a játék jutalom.Ajánlott korosztály : 3+. [Meleg Tippek]-Miatt emelkedik a szállítási költségek, illetve egyéb okok miatt, ez a termék nem eredeti dobozban, megkapja a terméket a saját dobozt.Kérjük, bátran forduljon hozzánk bármilyen egyéb kérdése.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai