• Akció
  • Új
MyMAX 16 LED-es Mini Hordozható asztali Lámpa USB-n keresztül Tölthető, 360° Rugalmas Hattyúnyak, 3 Szintű Fényerő, Touch Control a hálószoba, Iroda, Hálószoba (1200mAh, 10000Hrs, 6000K, 350LUX, 5W)

MyMAX 16 LED-es Mini Hordozható asztali Lámpa USB-n keresztül Tölthető, 360° Rugalmas Hattyúnyak, 3 Szintű Fényerő, Touch Control a

 
HUF 2023.65

Összeg
Tova elérhető

✅【Szem-tápláló, Energiatakarékos LED】- 5 W fényes LED fény, 350 lumen teljes fényerő, 16pcs magas minőségű, egyedi szemvédő led modul, kínál, nem szellem, illetve a nem villogó fény. 5500 K-6000 K fehér fény technológia védi a szemet a fáradtság olvasás közben éjszaka. ✅【Rugalmas, Összecsukható Tanulmány Lámpa】- 360°rugalmasság, a hattyúnyak lámpa lehetővé teszi, hogy a fény ott, ahol kellett.Ez is lehet süllyeszteni egy kis lámpa, így nem foglal túl sok helyet, amikor az utazás. ✅【Újratölthető USB port】- ben Épült, 1200 m Ah akkumulátor, ez a lámpa úgy tervezték, hogy tegnap kétszer hosszabb, mint a versenytársak.Felszerelt univerzális USB töltő kábel, könnyen csatlakoztassa az USB-kábel bármely rendelkezésre álló USB-port (laptop/asztali/power bank/USB adapter). ✅【Érzékeny Touch Control】Mely 3 szinten a fény intenzitása, amely lehet beállítani, hogy az megfeleljen az igényeinek, tökéletes, olvasás, munka, tanulás, ravaszkodó, megjelenítése, camping vagy vészhelyzet használata, amely alkalmas a kollégiumi szoba, iroda, hálószoba, nappali, gyerek szoba, fürdőszoba, stb. ✅【Elemes vagy Vezeték nélküli Hordozható】Felszerelt, beépített akkumulátor, nem kell, hogy csatlakoztassa a használata, vezeték nélküli, hordozható, hogy bárhol szabadon, különösen korlátozott értékesítési, illetve áramkimaradás történik, (e.g.Ébredj fel az éjszaka közepén, Anyám könnyen etetni baba, tej).


További információ

A kategória legjobb ajánlatai