• Akció
  • Új
Réz Szalag Fólia - 2 PK, 3 inch X 30 FT a Vezető Ragasztó az EMI Árnyékolás, ólomüveg Kézműves, Földelés, valamint Áramkör Javítás,Újonnan Dob Ár.

Réz Szalag Fólia - 2 PK, 3 inch X 30 FT a Vezető Ragasztó az EMI Árnyékolás, ólomüveg Kézműves, Földelés, valamint Áramkör Javítás,Újonnan

 
HUF 4428.00

Összeg
Tova elérhető

✔ERŐS RAGASZTÓ SZALAG TÖKÉLETES RUGALMASSÁG - A kettős vezető szalag lehet csavart, hajlított, tépte könnyen, lehetővé teszi, hogy használja őket kézzel, szerszám nélkül. ✔TÖKÉLETES EMI ÁRNYÉKOLÁS, Megszünteti a Buzz illetve ahol azok Interferenciát A Gitár.A szalagok nagyon konduktív egy nagyszerű módja annak, hogy megvédje a kis elektronika elektromágneses. ✔JÖN TÖKÉLETES a VASTAGSÁGA, Tiszta réz fólia, alacsony ellenállás ragasztó, valamint egy könnyen héja viaszos papír hátlapja.A 720-hüvelyk a hossza a teljes felvételeket lehet használni sok célokra tart sokáig. ✔NAGY ólomüveg KÉSZÍTŐ : A szalag erős ragasztó, valamint egy nagy felület a forrasztás rá, amikor létrehozza a ólomüveg darab. ✔KIVÁLÓ OKTATÁS, KÉZMŰVES : A multi méretű kazetta ideális létrehozása papír áramkörök, egy mókás, egyszerű módja annak, hogy bemutassam, hogy a gyermekek electronics & korlátlan lehetőségeket a kézműves projektek.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai