• Akció
  • Új
DDJ Pénztárca tok Samsung Galaxy A13 5G 2021 MINKET Változat,PU Bőr Flip Cover-Mágneses szerkezettel Láthatatlan Kitámasztó, illetve Hitel Kártya Foglalat Kompatibilis Galaxy A13 5G (Fekete)

DDJ Pénztárca tok Samsung Galaxy A13 5G 2021 MINKET Változat,PU Bőr Flip Cover-Mágneses szerkezettel Láthatatlan Kitámasztó, illetve

 
HUF 1753.65

Összeg
Tova elérhető

[Kompatibilitási] : úgy Tervezték, hogy a Samsung Galaxy A13 5 G 2021 MINKET Változat CSAK.Kérjük, erősítse meg a telefon modell a vásárlás előtt.(Nem a Galaxy A13 4 G). [Luxus Anyag] : Ez a Samsung Galaxy A13 5 G az Esetben készült prémium PU bőr, ami puha,könnyű, anti-slip,anti-verejték,az őrök a telefont a karcolásoktól, illetve csökken. [Multifunkcionális] : 1. Mágnesek maradjon zárva tartani minden értékedet tiszta, biztonságos helyen. 2. Láthatatlan kitámasztó beállítja a pozíciót, így meg lehet nézni a videókat a kívánt szög. 3.Három külön slot szállítja a 3 legfontosabb kártyát, amely lehetővé teszi, hogy menjen pénztárca-kevésbé, amikor megyek ki, vagy lógni ou. [Slim Fit] : Pontos kivágások hangszóró, kamera, illetve egyéb funkcionális portok lehetővé teszi a hozzáférést az összes port jellemzők eltávolítása nélkül az ügyet. [Szolgáltatások] : Ha a termék kérdések az ügyről, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben bármikor.Rövidesen kapsz választ 24 órán belül.Az ön Elégedettsége A legfőbb Gondja.Tartsa távol a magas hőmérséklet, nagy nyomás, karcolás, a penész, a zsíros szennyeződés.Tiszta az ügy, egy puha pamut ronggyal, majd dörzsölje óvatosan, ha koszos.3 hitelkártya-nyílás zseb, 1 bankjegy zsebében.Az egyik a kártya nyílás zseb képes tárolni a kedvenc képeket, valamint a hitelkártya, valamint a kapcsolódó személyi IGAZOLVÁNY.A multi-funkcionális telefon esetében hatékony módja annak, hogy hordozza a lényegét, pedig ez is egy módja annak, hogy elkerüljék a terjedelmes zsebbel.Túl sok a kártyát a kártyanyílásban lehet sűrűsödik az esetben gyengíti a mágneses bezárása a funkció, ezért kérem, tegye a megfelelő mennyiségű kártyák esetében.Készült prémium PU bőr megtartja az erő, a szálak pedig a természetes felületi textúra egy luxus érzés,ami puha,könnyű, anti-slip,anti-verejték,az őrök a telefont a karcolásoktól, illetve csökken.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai