• Akció
  • Új
TBGTBS Fürdőszoba Lebegő Polc Fali Nappali, Fürdőszoba Geometriai Falra Szerelt Lebegő Polcok Egyszerű Design, Növény, Virág, Fű, Beltéri, Kültéri Dekoráció (Szín : Kék)

TBGTBS Fürdőszoba Lebegő Polc Fali Nappali, Fürdőszoba Geometriai Falra Szerelt Lebegő Polcok Egyszerű Design, Növény, Virág, Fű, Beltéri,

 
HUF 11799.00

Összeg
Tova elérhető

✔ Heavy Duty - Falra szerelt,nagy teljesítményű otthoni szervező dekoratív, illetve megjelenítési funkciók. ✔ Ez a lebegő polc nem csak szerelni bármilyen stílusú szobában, mint egy nagy, dekor, hogy dekoráció, vagy csak egy tároló eszköz, hanem egy kiváló ajándék a család és a barátok. ✔ Funkcionális Tároló Polcok - Hasznos hozzáadásával, további polcok térben kell tárolni, szervezzék meg a kis tételek, vagy a rendetlenség a hálószoba, fürdőszoba, konyha, több, nagy tisztás fel a pultra. ✔ Könnyű Telepíteni - A fürdőszobában fali polcok szuper könnyű telepíteni,csak 3 lépés,csak két lyukat fúrunk, vízszintesen a falra, majd helyezzük a horgonyok a lyukba, utolsó rögzítse a csavarokat, majd fali polc a falon, akkor kapsz egy tökéletes lebegő fali polc , spóroljon időt, energiát.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai