• Akció
  • Új
TENDLIN Kompatibilis az iPhone 11 Pro Max-Ügyben [Anti-Sárgás] Kristálytiszta Vissza TPU Lökhárító Vékony Telefon Tok (Fekete)

TENDLIN Kompatibilis az iPhone 11 Pro Max-Ügyben [Anti-Sárgás] Kristálytiszta Vissza TPU Lökhárító Vékony Telefon Tok (Fekete)

 
HUF 1888.65

Összeg
Tova elérhető

Tervezett i Phone 11 pro max esetekben : Hibrid Esetében készült tiszta, kemény PC, puha TPU lökhárító, Kristálytiszta vissza flaunts eredeti telefon tervezés, mind a szépség, nem sárga, könnyen tisztítható.IPhone 11 Pro Max telefon esetében, ultra vékony profil nem hozzá semmilyen ömlesztett, hogy a készülék feláldozása nélkül védelem; könnyen becsúszik a zsebeit.Emelt ajak lift képernyő kikapcsolása sík felületek a karcolások elkerülése érdekében; Kamera kivágott mély, hogy megvédje a kamera a karcolás vagy a talajt.Pontos vágás, bővített port illik leginkább kábelek; Könnyű nyomja meg, hogy minden gomb a érzékeny gombot fedelét.Könnyen telepíthető, majd távolítsa el, anélkül, hogy káros, vagy vakarja a telefon test.Kompatibilis az i Phone 11 pro max (6.5"), 100% - ban támogatja a Vezeték nélküli Töltés; Egy év garancia, nyújtunk teljes vételárat, vagy ingyenes cserélje ki, ha hibás vagy bármilyen minőségi probléma, forduljon hozzánk. - Vékony, könnyű, nincs hozzá bármilyen ömlesztett, hogy az eszközök. - Anti-sárgás PC tiszta marad a tiszta idővel. - Jó fogást, kellemes tapintású; a Diák könnyen ki-be zsebbel. - Precíz vágás minden portot hangszóró, oldalsó gomb a teljes borító védelem. - Könnyű hozzáférést biztosít az összes gomb a érzékeny gombot fedelét. - Kibővített portok merül fel, szélek illik leginkább a kábeleket.Anyagok.TENDLIN i Phone 11 Pro Max eset történt, nehéz egyértelmű PC minőségi hőre Lágyuló polyurethanes (TPU), két anyagok hibrid esetében.Kristálytiszta PC-n a vissza flaunts eredeti telefon tervezés, mind a szépség, a vékony profil nem hozzá semmilyen hangerőt, hogy az eszközök.Jellemzők. - Vékony, könnyű, nincs hozzá bármilyen ömlesztett, hogy az eszközök.- Anti-sárgás PC tiszta marad a tiszta idővel.- Jó fogást, kellemes tapintású; a Diák könnyen ki-be zsebbel.- Precíz vágás minden portot hangszóró, oldalsó gomb a teljes borító védelem.- Könnyű hozzáférést biztosít az összes gomb a érzékeny gombot fedelét.- Kibővített portok merül fel, szélek illik leginkább a kábeleket.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai