• Akció
  • Új
RD Alkímia - 99% - ban Természetes & Szerves Immunrendszer Fellendítése Testápoló Megfázás, Influenza, vagy Krónikus Betegség. Immunrendszer Fokozása Gyógynövények, Eukaliptusz, & Borsmenta Fokozza Health & segítse a Wellness Jobb lesz az Energia & Egészség.

RD Alkímia - 99% - ban Természetes & Szerves Immunrendszer Fellendítése Testápoló Megfázás, Influenza, vagy Krónikus Betegség. Immunrendszer

 
HUF 4320.00

Összeg
Tova elérhető

ENYHÍTI a MEGFÁZÁS TÜNETEIT, - Ez természetes testápoló nagyszerű, ha a közelmúltban vagy jelenleg már szenved egy megfázás, influenza vagy légúti fertőzés, valamint érzem, fülledt, hapci, kiköhögi, a testem sajog, fájdalom és/vagy csak érzem, kopott le, hajlamos betegség.FOKOZZA az IMMUNRENDSZER - Tápláló & immunrendszer fellendítése növényi kivonatok, elősegítsük az egészséges immunválasz kórokozók támogató jobb immunrendszert.JOBB, EGÉSZSÉGESEBB W/ TÖBB ENERGIA - Ne engedd, hogy beteg a tünetek tagadni, mik a céljaid.Boost immunitás, enyhíteni a tüneteket, valamint kidobó gyorsan vissza ezzel a testápoló így érzem magam, jobb, egészségesebb, nincs idő.ECHINACEA, ASTRAGALUS, GYÖMBÉR & TÖBB GYÓGYNÖVÉNY - Koncentrátum Echinacea, Astragalus, Gyömbér, Kamilla, immunrendszer fellendítése kivonatok együtt Eukaliptusz, Borsmenta illóolaj segítse a wellness, illetve fokozza egészségügyi, miközben egy tápláló bio-olaj keverék Kókusz, Pórsáfrány, & E-Vitamin Olaj hidratálja, illetve megnyugtatja a száraz bőrt. 99% - ban TERMÉSZETES & SZERVES - A küldetésünk itt RD Alkímia létre, nem mérgező, terápiás termékek alapján, a tudományok, a Etnobotanikai, Gyógynövény, Természetes Termék Kémia.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai