• Akció
  • Új
Giikin fűszertartó Falra Szerelt Készlet 2, Rusztikus Fa Lógó Tároló Szervező Polc Nappali, Hálószoba, Parasztház, Konyha, Fürdőszoba (Rusztikus Barna+Fekete)

Giikin fűszertartó Falra Szerelt Készlet 2, Rusztikus Fa Lógó Tároló Szervező Polc Nappali, Hálószoba, Parasztház, Konyha, Fürdőszoba

 
HUF 2698.65

Összeg
Tova elérhető

【Állítható Távolság telepítve a konyhában tárolja fűszer, fűszerek; telepítve a hosszú folyosón, vagy a kandalló mellett, hogy megjelenjen családi fotók, trófeák, valamint a megtiszteltetést.Ezen kívül, akkor is használni kell tárolni eszközök a raktárban, tarts cserepes növények az erkélyen, kijelző mű, vagy tárolja a teáscsésze a nappaliban.Nem számít, hogy hol használja, úgy fogja érezni, nagyon alkalmas. 【Hatékony helytakarékos】A fűszertartó tárolja az elemeket, jól szervezett, minden elem egy pillanat alatt.Hogy a tárgyak jól szervezett a falra, hogy kerülje a zsúfolt kabinet, vagy a pulton, a megtakarítás értékes helyet, így egy takaros otthon.Ha szükséged van plusz tárhely, vagy, ha azt szeretnénk, hogy egy kis vizuális élvezet a tér, a lebegő tároló polcok egy fantasztikus választás. 【100% - os ELÉGEDETTSÉGI】100% gondtalan garancia.Ha bármilyen okból, a fűszertartó nem felel meg ön igényeinek, csak annyit kell tennie, hogy ossza meg velünk.A visszatérítés, csere sikerülni fog neked.Giikin fűszertartó segíthet megoldani az otthoni szervezet, valamint a tárolási probléma, hogy a haza kell elrendezni, hogy a jó érdekében.Alkalmazható Jelenet : 1. A konyhában : beépített a konyhában, mint egy fűszertartó, tökéletes tárolására fűszer üvegekbe a lekvárt, majd fűszerezés üveg szervezett módon.Ez segíthet megmenteni pult kabinet tér. 2. Az Erkély : a mount, hogy egy növény vagy virág állvány, hagyja, hogy a növények teljes napozás. 3. A Hálószoba : lehet telepíteni a falon a hálószobában, mint egy éjjeliszekrény, majd helyezze a napi szükségleti a leginkább elérhető távolság. 4. A Tanulmány Szoba : Telepítse ezt a fali tároló állvány a tanulószobában, amelyet fel lehet használni, mint egy könyvespolc.Termékleírás : Szín : Rusztikus Barna+Ipari Fekete Keret Anyaga : Bevont Vas, Semmi Rozsda Fa : MDF Lapok Teljes mérete : Hossza : 15.7 cm (40 cm) Szélesség : 3.9 cm (10 cm) Magasság : 3.9 cm (10 cm hosszú), Amit kap? 2 x MDF Lapok, 4 x Fém Keret 12 x rögzítő Csavart 1 x Szerelés hex csavarkulcs 1 x Telepítése utasítás Fali fűszertartó közgyűlés : 1. Nyissa ki a csomagot a részeket. 2. Távolítsa el a védőfóliát az alkatrészeket. 3. Forgalomba az oldalsó panel egy sima felületre, egy négyszögletű vályú között az oldalsó panelek szerint a lyuk helyzetben. 4. Telepítse az összes csavart, majd húzza meg a csavarokat. 5. Kész.Komplett fali fűszertartó.


További információ

Color:
Rustic Brown+Industrial Black
Frame Material:
Coated Iron, No Rust
Wood:
MDF Boards
Overall Dimension:
Length:
15.7 inches (40 cm)
Width:
3.9 inches (10 cm)
Height:
3.9 inches (10 cm)
What you will get? :
2 x MDF Boards :
4 x Metal Frame :
12 x Mounting Screws :
1 x Mounting hex wrench :
1 x Installing instruction :
Wall spice rack assembly:
1. Open the package and get all the parts. :
2. Remove the protective film of the parts. :
3. Placing the side panel on a flat surface, put a rectangular Storage trough between the side panels according to the hole position. :
4. Install all the screws and tighten the nuts. :
5. Finished. Get a complete wall spice rack. :

A kategória legjobb ajánlatai