• Akció
  • Új
Íróasztal Sarok Védő, Bútorok Szélén Lökhárító Szalag, Kétoldalas, Nedvszívó Hatása Bútor Sarok Őrök, Puha Szélén Őrt Könnyű Telepítés (Szín : B, Méret : 4m)

Íróasztal Sarok Védő, Bútorok Szélén Lökhárító Szalag, Kétoldalas, Nedvszívó Hatása Bútor Sarok Őrök, Puha Szélén Őrt Könnyű Telepítés

 
HUF 10759.50

Összeg
Tova elérhető

Magas rugalmasság : Edge gárda rendkívül rugalmas, de nem kemény, amely hatékonyan felfogja az ütközés között a babák, tárgyak játszani, védő szerepe.Hatása : Anti-ütközési szög a legjobb választás, Sarok Védő hagyja, bútorok, inkább édes, gyönyörű, nem csak, még mindig megakadályozhatja, hogy a kár, amelyet ezek a bútorok hozza a babát.BIZTONSÁGOS TAPADÁS : magában Foglalja a hiteles könnyen héja kétoldalas ragasztószalag.A sarokban őrök is csatolni kell az asztal, szekrény, Edge, majd jobb szög a dohányzóasztal.A szállítási idő 10-15 nap, s vissza köre 30 nap.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Íróasztal Sarok Védő, Bútorok Szélén Lökhárító Szalag, Kétoldalas, Nedvszívó Hatása Bútor Sarok Őrök, Puha Szélén Őrt Könnyű Telepítés★Termék neve : Sarok protector Material : NBRDimension számítási módszer : 1 inch = 2.54 cm Jellemzők : 1. Amikor a baba séták, feltérképezi, hogy nagyon kíváncsi, szereti, feltérképezni a ház körül.Szülei kell készíteni a baba biztonságos, kényelmes környezetben.A jelenléte bútor nagyban növeli a veszélyt, de a bútorok nem lehet kidobni.2. Anti-ütközési szög a legjobb választás, Sarok védő hagyja, bútorok, inkább édes, gyönyörű, nem csak, még mindig megakadályozhatja, hogy a kár, amelyet ezek a bútorok hozza a babát.3. Az asztal szélén védők baba : Vastag, puha, kemény, kétoldalas szalag, Sarok védő szilárdan rögzíteni.Eleve láng-resistant4. A sarokban őrök is csatolni kell az asztal, szekrény, Edge, majd jobb szög a kávé table5. BIZTONSÁGOS TAPADÁS : magában Foglalja a hiteles könnyen héja kétoldalas tape6. Az érzékelés képessége, hogy a gyermek az ellenkező színű erősebb, de 100 nap alatt, amikor lehet a helyes színlátás, mert ezt választja, akkor válassza ki egy pár szín fényes-színes, design szép védeni horn.★Használata egyszerű : 1. Használat előtt a helyet meg kell illeszteni kell, teljesen tiszta, biztosíthatom, hogy nem piszkos, nem beszél, kibír határozottan.2. Bot a gumi pad szilárdan, hogy a felszínen a anticollision Szög, majd nyomja meg a Sarokban protector szorosan a kezét, hogy elkerüljük a légbuborékokat.3. Ne próbálja meg szélén őrt után azonnal Sarkon védelmezője volt ragasztva.Várjunk 12 órát használat előtt gyermek védelem.Ha szeretné, hogy távolítsa el a anticollision Szög, akkor távolítsa el a baba biztonságáról egyenletesen húz Sarok Védő vízszintesen.4. Ha a ragasztó, hogy a bútorok, önts meleg vizet a zselé felületét, majd törölje le egy tiszta ruhával.5. Nem ismétlem illessze be a telepítés során.6. C.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai