• Akció
  • Új
Deck Fények, ELTEIDL 10 Pack kisfeszültségű LED Lépés Világítás Süllyesztett Φ1.38 IP67 Vízálló Meleg Fehér LED Világítás Beltéri & Kerti Dekoráció Kert Udvar Kerti Táj Út Step Lépcső (Fekete)

Deck Fények, ELTEIDL 10 Pack kisfeszültségű LED Lépés Világítás Süllyesztett Φ1.38 IP67 Vízálló Meleg Fehér LED Világítás Beltéri &

 
HUF 8098.65

Összeg
Tova elérhető

✔ Méretek : Φ1.38" x H0.98".Szerelő Furat Méret : Φ0.74".Két 1.64 ft vezetékeket mindkét oldalon.Az eredeti közötti távolság a 2 fények 3.28 ft, amely bővíthető.Transzformátor 7.87 ft vezetékeket, hogy megfeleljen a távolsági kell. (Ha kell, hosszabbító kábelek a fedélzeten, lámpák, kérjük, keresse ASIN : B091 GJCXJV vagy B08 XZ78 T5 X.Ha kell, a transzformátor, kérjük, keresse ASIN : B08 XZ4 YY5 Z.). ✔ LED Fedélzeti Lámpák : 10 pack DC 12 V 0,4 W 10 Lumen meleg fehér LED lépés fények egyedi fél hold alakú design hozza lenyűgöző csillagos hatása.A 3000 K, meleg fehér fényt bocsátanak ki elég világos, hogy megvilágítsa az udvaron, kertben, út, deck, lépéseket hozza esztétikai szépség, a terek, ugyanabban az időben. ✔ Könnyen Telepíthető : A 10 lépcső világítás levehető, valamint a párhuzamos kapcsolat.lehet telepíteni részben vagy egészben őket igényei alapján. (A led fedélzeti fény készletek még mindig működik, ha egy vagy kettő közülük nem.) Felhívjuk a figyelmet, hogy a különbség pozitív, mind a negatív vezetéket, a mutató nyílhegy törekednie kell a foglalatba.Miután lyukat fúrni, nyomja fényeket, valamint a csatlakozó kábelek, ezek a fedélzeten fény készletek telepíthető kültéri vagy beltéri dekoráció. ✔ Tanúsított Minőségű Anyag, IP67 Vízálló : Minden szabadtéri lépcső világítás CE valamint a Ro HS bizonyítványok, hogy biztosítsák a termék minőségét, valamint a biztonság.A lámpák készült meghalni-öntött alumínium Világítás, valamint a kábelek anyaga ABS műanyag, amely őket IP67 szinten vízálló, porálló, többrétegû, valamint frostproof, elég tartós, évekig a beltéri, mind kültéri használ, mint a fedélzeti lépéseket, lépcső, konyha, szekrény, kertben, eresz, kerítés, járdák, stb. ✔ Energiatakarékos, Hosszú Élettartam : A lépés világítás fogadja el a fejlett SMD5050 LED-chipek, amelyek több mint 90% - os energia, mint a hagyományos izzólámpák, miközben biztosítja a fényerő.Ultra hosszú élettartam több mint 50000 óra, könnyű győzelem nyomás 220 kg.Miért válassza ELTEIDL LED fedélzeti fények a ház dekoráció?. 1. Felcsillan az udvaron, kertben, út, fedélzet, a lépések minden éghajlat, nem úgy, mint a napelemes világítás, hogy csak akkor tud működni, ha az időjárás is. 2. Kis méretű (Φ1.38*H0.98"), de tud nyújtani egy tisztességes mennyiségű fény világítja meg a fedélzetet, dokkok, belső udvar tartozik. 3. IP67 szintű víz, por, hő, fagy, hóban ellenálló, tartós elég évvel a beltéri, mind kültéri használatra. 4. Az egyedi retro, stílusos fél hold alakú prémium befejezi a fekete, a lépés fények keverék zökkenőmentesen a teraszra néz. 5. Jelölje ki a szabadtéri élettér pontosan olyan, mint a 3 egyszerű lépés : lyukat fúrni, helyezze be a fények, majd csatlakoztassa a fények. 6. 0,4 W csak a munka 12 v (alacsony feszültség) DC tápegység.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai