• Akció
  • Új
Bath & Shower kilincsre, Fürdőszoba Rozsdamentes Acél Kád Kar Biztonsági Fogantyú Fürdő, Zuhanyzó kapaszkodó Rúd Fali tartó Markolat Wc Kapaszkodó Karfa (Szín : B-70cm)

Bath & Shower kilincsre, Fürdőszoba Rozsdamentes Acél Kád Kar Biztonsági Fogantyú Fürdő, Zuhanyzó kapaszkodó Rúd Fali tartó Markolat

 
HUF 12939.75

Összeg
Tova elérhető

-Rozsdamentes megragad, bár egy szükséges intézkedés a biztonság.Tökéletes fürdőszoba, zuhany, vagy más helyen, ami egy biztonsági vasúti szükséges. -Csak telepíteni ezt a szépséget, a falat, a kádban, úgy lehet felfogni, mint egy ember belép vagy kilép. -Ez egy természetes mozgás fogni, hogy most ad egy biztonsági intézkedés, hogy a rég eltűnt. -Használja a kilincsre, a konyha, valamint lépcsők, fürdőszoba, vagy a mosodában további esés megelőzése érdekében. -A Rozsdamentes Hozz Bar nyújt tőkeáttétel, támogatást, míg a hozzá egy dekoratív érintse meg a fürdőszoba.A dekoratív fedelét elrejtik a csavarokat.Specifikáció : Anyag : Rozsdamentes Acél Méret : shown Base Átmérő : Kb.7.8 cm-es/3.1 inch Package Tartalma : 1 * Hozz Bar.


További információ

Material:
Stainless Steel :
Size :
As shown :
Base Diameter:
Approx.7.8cm/3.1inch :
Package Includes:
1 * Grab Bar :

A kategória legjobb ajánlatai