• Akció
  • Új
Lakberendezési Kiegészítők Harangjáték Angyal Tollak ólomüveg Kézzel készített Eredeti, Haza Lógó Kézműves Ajándék, Dísz, Nappali Ablaka falikárpitok (B)

Lakberendezési Kiegészítők Harangjáték Angyal Tollak ólomüveg Kézzel készített Eredeti, Haza Lógó Kézműves Ajándék, Dísz, Nappali Ablaka

 
HUF 1740.15

Összeg
Tova elérhető

A fa. ✅Tervezési koncepció : Ez az én őszinte áldást az angyalok meg én. ✅Ez az összes üveg harangjáték csatlakozik a felső szárny.Az akcentus, kristály, üveg gyöngyökkel biztos, hogy a mosoly. ✅Gyönyörű design : Fehér angyal szárnyai, lila toll üveg fogja lepni, mind megjelenésében, mind a hang. ✅Multifunkcionális : megjelenik az üdvözlő tábla az ablakban, a falon, vagy lóg a polcon. ✅Hozzá szépség : Mintás Audubon témájú művészeti adhat ragyogó színek a konyhában, vagy bármilyen élettér. ❤️Angyal Toll ólomüveg Kézzel készített Szél lakberendezési ❤️funkció : ❤️Ez az én őszinte áldást az angyalok meg én! ❤️Körben használják : a kijelző az ablakon, a falon vagy az üdvözlő tábla lógott a polcon ❤️tartalmazza : ❤️1 x dekoráció.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai