• Akció
  • Új
FURUIWUFENG hajápolás A Haj Fésű Haj Fejbőr Masszázs Comb Masszázs Hajkefe Szalon Fodrászat Hajformázó Eszköz a Nők Nedves Göndör Haj Kefe Haj, Szakáll, Férfiak, Nők (Szín : Egy)

FURUIWUFENG hajápolás A Haj Fésű Haj Fejbőr Masszázs Comb Masszázs Hajkefe Szalon Fodrászat Hajformázó Eszköz a Nők Nedves Göndör Haj

 
HUF 9720.00

Összeg
Tova elérhető

Hajformázó fésű nyújt tökéletes haj élmény finom, sűrű haja, szakálla érdekel.Nagy fésűt a férfiak, nők, gyerekek. 1. Professzionális, tartós, lekerekített fogait, hogy ne sértse fel a fejbőrt.Lényeges része a kozmetikus készlet. 2. Alkalmas jobban végezni a haj vágás, a haj a halál, meg egyéb munka, rendszeres használat, a levelek a haj selymes, puha, a haj, illetve fejbőr lesz egészségesebb. 3. Különböző formák különböző szélességben, illetve sűrűség találkozni mindenféle hajformázó követel.Célja a legtöbb használat, haj típusát, hairlines, de persze a legtöbb beállítások. 4. Funkció : tökéletes izgalmas pontot, egyszerű vágás a haj kiterjesztések, alkalmas szalon, fodrászat, valamint kozmetikai szállítói készletek.A férfiak kedvenc comb, utazás, otthon vagy az irodában egy gyors haj, szakáll és bajusz érdekel.Ideális születésnapok, apák napja, valentin, esküvők, osztások.Műszaki adatok : Szín : mint shown Material : plastic Size : mint shown Applicable frizurák : hosszú haj, göndör haj, rövid haj, stb.A csomag tartalmazza : 1 * masszázs combsprompt : 1. Kérjük, ellenőrizze a méret a vásárlás előtt.Mivel kézi mérés, hiba 0-5cm fog bekövetkezni.Remélem, a megértés.2. A termék fotók nem tartalmazhatnak olyan elemeket más, mint a termék.3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbség, kérlek, értsd meg.4. A fenti adatok csupán tájékoztató jellegű, a mérete kézzel mérve, minden változó eltérő lehet, kérjük, tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani a problémát, amint lehetséges.6. Üdvözöljük a megosztása, illetve visszajelzést, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai