• Akció
  • Új
Tok Apple Ceruza 1. Generáció iPencil Esetben Puha Szilikon Hüvely Aranyos Macska Design Jogosultja védőburkolat Tartozékok Kompatibilis iPad Ceruza 1st Gen Plusz Nib Cover (Fekete)

Tok Apple Ceruza 1. Generáció iPencil Esetben Puha Szilikon Hüvely Aranyos Macska Design Jogosultja védőburkolat Tartozékok Kompatibilis

 
HUF 1348.65

Összeg
Tova elérhető

⭐ Kompatibilitás - Ez a Macska alakú, puha szilikon hüvely CSAK illik az Apple Ceruza 1. Generáció, nem 2nd Gen. (Apple Ceruza nem tartozék). ⭐ Kényelmes Markolat - Ez a ceruza borító készült, puha szilikon anyag, a jobb fogást biztosít, valamint védi az Apple Ceruza a napi karcolások. ⭐ Könnyen Telepíthető - Könnyen telepíthető az Apple ceruza a hüvelybe nyomja meg a ceruza lassan.Könnyen hámozott félre a süveggel töltés bármikor. ⭐ Megvédeni az i Pad Képernyő - tette Hozzá plusz 2 db tippek takarja, védi az i Pad kijelzőjét a karcolás, valamint védi az Apple Ceruza essen kár. ⭐ Prémium Minőségű&Service - 100% vadonatúj, jó minőségű.Termékeink széles körben vizsgálják, hogy megfelelnek a szigorú, szigorú MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI szabványoknak.Kínálunk egy 60 napos pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.Fő Jellemzők : Kompatibilitás - Ez a Macska alakú, puha szilikon hüvely CSAK illik az Apple Ceruza 1. Generáció, nem 2nd Gen. (Apple Ceruza nem tartalmaz), Kényelmes Markolat - Ez a ceruza borító készült, puha szilikon anyag, a jobb fogást biztosít, valamint védi az Apple Ceruza a napi karcolások.Könnyen Telepíthető - Könnyen telepíthető az Apple ceruza a hüvelybe nyomja meg a ceruza lassan.Könnyen hámozott félre a süveggel töltés bármikor.Védi az i Pad Képernyő - tette Hozzá plusz 2 db tippek takarja, védi az i Pad kijelzőjét a karcolás, valamint védi az Apple Ceruza essen kár.Prémium Minőségű&Service - 100% vadonatúj, jó minőségű.Termékeink széles körben vizsgálják, hogy megfelelnek a szigorú, szigorú MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI szabványoknak.Kínálunk egy 60 napos pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.A csomag Tartalma : 1 X tok Apple Ceruza 1. 2. Generáció X Tippek cover az Apple Ceruza Megjegyzés : 1.Mivel a különböző monitor fény hatása, a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket.Köszönöm! 2.Kérem, engedje meg, 1-3cm mérési eltérés miatt kézi mérés.(1 cm≈0.39 hüvelyk).Termék Biztonsági Nyilatkozat : nem vállalunk semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget visszaélés ez, vagy bármely más termék.Termékeink széles körben vizsgálják, hogy megfelelnek a szigorú, szigorú MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI szabványoknak.Szakmai Szolgáltatások : Ha kétségei vannak arról, hogy a termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk.Miután megkapja a terméket ha bármilyen kérdése van arról, hogy azok a módszerek, valamint a termék teljesítményét, mi lesz az ön számára, szakmai, gondoskodó értékesítési szolgáltatás.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai