• Akció
  • Új
Kamera stabilizátor AK4500 Kézi 3-Tengelyes Stabilizátor a DSLR Kamera, a WiFi, a Kültéri Videó Felvétel (Szín : AK4500 Essentials)

Kamera stabilizátor AK4500 Kézi 3-Tengelyes Stabilizátor a DSLR Kamera, a WiFi, a Kültéri Videó Felvétel (Szín : AK4500 Essentials)

 
HUF 98415.00

Összeg
Tova elérhető

●Könnyen összeszerelhető, majd hordoz : A megfelelően lehet beállítani, hogy a különböző súlya a fényképezőgépet használja. ●Könnyen kezelhető : A gombokkal, majd kiváltja az egyes alapvető szabályozási is könnyen megközelíthető.A fogantyú megkönnyíti, hogy tartsa hosszú ideig, valamint csúszásmentes, amely lehetővé teszi, hogy rögzítse a csodálatos pillanatok a nap folyamán. ●Dinamikus stabilitás : Még a dinamikus jelenetek, képes tökéletes, stabil felvételek.A folyamatos, stabil, gyors következő, pontos pan/tilt mozgás lehetővé teszi, hogy nagyobb hangsúlyt létrehozása lencse illik a látómező, valamint a hatása nyilvánvaló, amikor hirtelen mozgó, vagy akár teljesen irányt. ●Kényelmes fogantyú : Ez a speciálisan kifejlesztett szerint a sajátos igényeinek operatőr, ergonomikus design, kényelmes tartja, rugalmas működését. ●Gyors válasz : Ha problémái vannak a vásárlási folyamat során, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot az e-mail, a Q&A funkció, válaszolni fogunk belül 0-6 óra, hogy megoldja a problémát. -Ez a modell AK4500 .Fényképezőgép modell lencse egyensúly kompatibilitási hivatkozás : Népszerű TÜKÖRREFLEXES de tükör nélküli fényképezőgépek.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai