• Akció
  • Új
[3 Csomag] YMHML képernyővédő fólia Kompatibilis Apple Nézni 40mm SE Sorozat 6/5/4 [Easy Install] Anti-Semmiből Teljes Lefedettség 3D Ívelt Szélén Rugalmas HD Film iWatch 40mm Tartozékok (40mm, Fekete egde)

[3 Csomag] YMHML képernyővédő fólia Kompatibilis Apple Nézni 40mm SE Sorozat 6/5/4 [Easy Install] Anti-Semmiből Teljes Lefedettség

 
HUF 1348.65

Összeg
Tova elérhető

★Megjegyzés : Kérjük, nézze meg a telepítés videó, mielőtt telepíti, ha bármilyen problémája van, tetszik, forduljon hozzánk, mi megpróbáljuk a lehető legjobban megoldani. ★Alkalmazandó modell : Kifejezetten apple nézni 40mm SE sorozat 6 sorozat 5 s sorozat 4 fedezi a teljes képernyőt az apple órát, beleértve a lapos rész, a hajlított rész az oldalon.Kínál max védelem a smartwatch a karcolás, a lemorzsolódás.Kérjük, válassza ki a megfelelő méretet a i Watch. ★Tiszteletre méltó tartósság : YMHML 3 D teljes lefedettség képernyővédő fólia elfogadni egy új frissítés, magas minőségű anyagok helyett edzett üveg anyaga, több anti-karcolás, anti-olaj, anti-ujjlenyomat, magas érzékenység, jellemzőit, valamint nem könnyű leesni, Folyton az óráját keresi új mindenkor. ★Nagyfelbontású : magas fényáteresztés, igazi helyreállítás az eredeti képernyő színét, anélkül, hogy kár, hogy a kép minőségét.Ugyanakkor az érintéssel az érzés ugyanaz, mint az eredeti képernyőre, majd a válasz nagyon gyors. ★Egyszerű Telepítés & Buborék szabad : YMHML képernyővédő fólia segítségével a frissítés ragasztó, nem könnyű leesni, és buborék szabad.Azt is előírják, a telepítés keret, valamint egyéb eszközök telepítése a telepítés több, kényelmes, sima.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai