• Akció
  • Új
A levegő Párna nyakpárna,U-Alakú Párna Nyomja meg a Felfújható, Puha Fej Többi Párna Nyaki Védelem az Autó Hivatal Repülőgép(C (rózsaszín))

A levegő Párna nyakpárna,U-Alakú Párna Nyomja meg a Felfújható, Puha Fej Többi Párna Nyaki Védelem az Autó Hivatal Repülőgép(C (rózsaszín))

 
HUF 1998.00

Összeg
Tova elérhető

Gyakorlati : Felfújható szerkezet, nyomja meg felfújni a párnára, nem kell a szájat fúj, inkább kényelmes, higiénikus.Könnyen hordozható, amikor nem használják, Úti Párna alkalmas kültéri használatra.PVC anyag : A felület készült puha PVC anyag, amely elvezet egy kényelmes, meleg tapasztalat, Felfújható Párna nagyon alkalmas a téli használatra.Jó minőségű, nem csak nyújthat egy biztonságosabb garancia az életed,hanem az is, hogy a jó anyagok növelheti a termék életét.Szivárgásmentes Fúvóka Tervezési : A korszerűsített szivárgásmentes fúvóka tervezési, párosulva a ragasztó‑tömítő design, hatékonyan biztosítja a stabilitást, valamint megakadályozza a szivárgást a problémákat.Pocket : Utazási Nyak Párna jön egy egyedi elasztikus zseb, tudja tartani minden mobil telefonok, i OS telefonok, valamint egyéb kiegészítők.Funkció : Nyak Párna teljesen felszerelt segíteni enyhíti a fáradtság, széles körben használják a repülőgépek, autók, irodák, vonatok, házak, stb.Nem tartalmaz adalékanyagokat, alkalmas a felnőttek, illetve a gyerekek.Szolgáltatás : 1. Felfújható szerkezet, nyomja meg felfújni a párnára, nem kell a szájat fúj, inkább kényelmes, higiénikus.Könnyen hordozható, amikor nem használják, alkalmas kültéri használatra. 2. A felület készült puha PVC anyag, amely elvezet egy kényelmes, meleg tapasztalat, ami nagyon alkalmas a téli használatra. 3. A továbbfejlesztett szivárgásmentes fúvóka tervezési, párosulva a ragasztó‑tömítő design, hatékonyan biztosítja a stabilitást, valamint megakadályozza a szivárgást a problémákat. 4. Jön egy egyedi elasztikus zseb, tudja tartani minden mobil telefonok, i OS telefonok, valamint egyéb kiegészítők. 5. Ez teljesen felszerelt segíteni enyhíti a fáradtság, széles körben használják a repülőgépek, autók, irodák, vonatok, házak, stb.Nem tartalmaz adalékanyagokat, alkalmas a felnőttek, illetve a gyerekek.Hogyan kell Használni : 1. Közel a levegő kimenet; 2. Nyissa meg a szivárgásmentes fúvóka; 3. Nyomja meg az infláció szelep; 4. Közel a szivárgásmentes fúvóka.Specifikáció : Elem Típus : U-Alakú Párna Anyaga : PVC + Pelyhesítő Hatálya Alkalmazás : széles Körben használt repülőgépek, autók, irodák, vonatok, házak, stb.A csomag Lista : 1 x U-Alakú Párna, 2 x Fülhallgató 1 x szemfedő 1 x Táska.


További információ

Item Type:
U-Shape Pillow
Material:
PVC + Flocking
Scope of Application:
Widely used in airplanes, automobiles, offices, trains, homes, etc.
Package List:
1 x U-Shape Pillow :
2 x Earplugs :
1 x Eye Patch :
1 x Bag :

A kategória legjobb ajánlatai