• Akció
  • Új
Szilikon Zsákomat, 10 Db Sztómások Táska Szilikon Zsákomat,10 Tömítő Klip, Egy?A Darab Eldobható Sztómások Mire Kell Figyelni, Miközben A Csatorna Tasak Gázcserenyílás Kellékek

Szilikon Zsákomat, 10 Db Sztómások Táska Szilikon Zsákomat,10 Tömítő Klip, Egy?A Darab Eldobható Sztómások Mire Kell Figyelni, Miközben

 
HUF 2955.15

Összeg
Tova elérhető

Kerülni kell a Bőrrel Kár : Amikor a sztriptíz a film, egyik kezével tartsa a bőr körül a film, a másik keze lassan tépje le a filmet, ha a film a massza túl szoros, ne húzza az erő, hogy elkerüljék a bőr károsodását, használja meleg vízben, vagy a bőr tisztítószer, hogy segítse a vetkőzést.Magas Minőségű Anyag : hőszigetelés film erős sűrűség, megakadályozhatja, hogy a szagokat a szivárgott ki, s elkerülje a szégyent.Jó bőr‑barát, nem irritáció bőr, hatékony felszívódását a verejték, kerülje a súrlódás közötti bőrön, majd a táska test.Iroda Csomag : Készült film, műanyag, szilikon, hogy biztosítsa a maximális tartósság, megbízható, biztonságos használat.Beleértve, összesen 10db egy darab eldobható sztóma csomag a csomag, ülés a különböző igényeknek.Székelés Tisztítás : Ha ürítés, hajtsa be a farkát, a táska test lassan nyissa fel a tömítő klip a farka a táska test.Célja a végén a táskát a piszoárnál, száraz a végén papírtörlő, kisimítja a táska, bilincs a tömítő klip, hogy továbbra is használni.Dupla Rögzítés : Hydrocolloid ragasztó bőr‑barát szalag dupla rögzítés, stabil, szilárd, nincs szivárgás.Megjegyzés : a vágás Előtt az egy darabból táska, külön a hátsó film a táska test elkerülni, hogy az olló.Specifikáció : Elem Típus : sztómazsák Anyaga : Fólia + Műanyag + Szilikon Mennyiség : 10db Használat : (1) Tisztítsa meg a gázcserenyílás, meleg vízzel, száraz, a környező bőr nos, valamint megőrizni a bőr tiszta, száraz. (2) Használja a sztóma uralkodó, hogy az intézkedés gázcserenyílás méret. (3) Szerint a mért méretét, alakját a gázcserenyílás, elég a megfelelő méret a lyuk, a zseb film.Az átmérője a lyuk arról, 2mm nagyobb, mint az átmérője a gázcserenyílás. (4) húzza le a film védő papírt.Megjegyzés : a vágás Előtt az egy darabból táska, külön a hátsó film a táska test elkerülni, hogy az olló. (5) Ha a telepítés a táskát, első csapás egy kis levegőt a zsákból, ha a táska film massza, akkor illik a vágott lyukon, hogy fedezze a gázcserenyílás, először enyhe nyomást sztóma közelében a bőrön, majd lassan a környező nyomás, hogy a film ellen, a bőr, akkor lassan a környező nyomás, hogy a film ellen, a bőr, tartsa a film a kezét, pár perc múlva, amikor a hőmérséklet alacsony, a nyomás, a hőmérséklet, a kéz lehet, hogy a film beillesztése stabilabb. (6) A műanyag csat a táska test igazodik a csat a film, a nyomás fokozatosan kapcsolódik az alsó, a felső.Miután nyilván érzem, hogy minden ponton van rögzítve, óvatosan húzza ki a szervezet, hogy ellenőrizze, hogy a csat cég. (7) Ha egy harmadik fél a táska test teljes, távolítsa el a táskát test, csípni a bőrét szárny a csatlakozó gyűrűt, külön a csatot, gyűrűt, felülről lefelé, majd lassan távolítsa el a táskát test.A csomag Lista : 10 x sztómazsák 1 x Intézkedés Vonalzó, 2 db Tömítés Klip .


További információ

Item Type:
 Colostomy Bag
Material:
Film + Plastic + Silicone 
Quantity:
10pcs
Usage:
(1) Clean the stoma with warm water, dry the surrounding skin well, and keep the skin clean and dry. :
(2) Use stoma ruler to measure stoma size. :
(3) According to the measured shape and size of the stoma, cut the appropriate size of the hole on the pocket film. The diameter of the hole is about 2mm larger than the diameter of the stoma. :
(4) Peel off the film protective paper. :
Note:
Before cutting the one-piece bag, separate the front and back film of the bag body to avoid being cut by scissors.
(5) When installing the bag, first blow a little air into the bag, in case the bag film paste, then fit the cut hole and cover the stoma, first light pressure colostomy near the skin, then slowly into the surrounding pressure make film against the skin, then slowly into the surrounding pressure make the film against the skin, hold the film with hand for a few minutes when the temperature is low, pressure and temperature of the hand can make the film paste more stable. :
(6)The plastic buckle on the bag body is aligned with the buckle on the film, and the pressure is gradually connected from the bottom to the top. After obviously feeling that each point is clamped, gently pull the body to check whether the buckle is firm. :
(7)When one-third to half of the bag body is full, remove the bag body, pinch the skin wing on the connecting ring, separate the buckle ring from top to bottom, and slowly remove the bag body. :
Package List:
10 x Colostomy Bag :
1 x Measure Ruler  :
2 x Sealing Clip  :

A kategória legjobb ajánlatai