• Akció
  • Új
REALWAY Törhetetlen Műanyag Inni Forgatagban,egyszer használatos Műanyag pohár,Átlátszó Műanyag Poharat,Akril Szemüveg,Mosogatógépben mosható,Készlet 6 ( 12oz & 17oz)

REALWAY Törhetetlen Műanyag Inni Forgatagban,egyszer használatos Műanyag pohár,Átlátszó Műanyag Poharat,Akril Szemüveg,Mosogatógépben

 
HUF 2698.65

Összeg
Tova elérhető

【Egészségügyi, valamint a Környezetvédelmi Barátságos】 A műanyag inni forgatagban nem műanyag szaga, átlátszó, ólommentes, BPA Mentes, magas hőmérsékletű ellenálló, is alkalmas idősek, gyermekek,úgy néz ki, mint a valódi üveg. 【Erős Őszi Ellenálló】 A törhetetlen ivópohár készült prémium akril anyag, amely Törhetetlen, csökken ellenálló.Használható hosszú ideig, anélkül, hogy olyan óvatos, mint a pohár. 【Gyönyörű, Gyakorlati】 A törhetetlen lé szemüveg, átlátszó, mint egy igazi üveg, átlátszó, fényes, mint az üveg, a műanyag pohár, nincs kockázat, repedés.Ez a kombináció 3, nagy csésze, 3 rövid csésze megfelelnek az igényeinek a legjobban az emberek. 【Támogatás mosogatógép & kézi mosás 】 A többször használatos műanyag pohár támogatás mosogatógép, valamint kézi mosás, tisztítás, bebizonyosodott, teszt, hogy mossa által mosogatógép nagyon biztonságos , valamint saját cég gép mosás, aprítás mértéke alacsony, biztonságosan használható. 【100% - os Elégedettségi Garancia】REALWAY támogatás 12 havi csere, 30 napos pénz vissza szolgáltatás.Ha bármilyen kérdése van arról, pohár készlet ,nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk az üzenet, mi lesz az ön számára a legjobb megoldás.Stílus : 12 OZ&17 OZ.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai