• Akció
  • Új
3/4 Magas talpbetét Talpbetét a Férfiak/Nők, a Plantaris Fasciitis Talpbetét, Ortopéd lúdtalp, Át-Pronációját | Megkönnyebbülés Plantaris Fasciitis, Sarok Fájdalom(Narancs, L:a Férfiak 6.5-8.5/Nők 7.5-9.5)

3/4 Magas talpbetét Talpbetét a Férfiak/Nők, a Plantaris Fasciitis Talpbetét, Ortopéd lúdtalp, Át-Pronációját | Megkönnyebbülés Plantaris

 
HUF 2833.65

Összeg
Tova elérhető

【ORTOPÉD TALPBETÉT】Ortopéd talpbetét törvény Felett-Pronációját, lúdtalp, Plantaris Fasciitis.Kerülje a gerincferdülés, valamint fascia fájdalom a hiperaktív méter. 【KÉNYELMESEBB DESIGN】★Az erős EVA talp hatékonyan támogatja a talp, enyhíti a nyomást a talp. ★A hozzáadott hab réteg puhább, mint a hagyományos talpbetét talpbetét, valamint több, kényelmes viselet. ★Külső optikai pakolások, kopás-ellenálló, Anti-szag & anti-verejték, de nem könnyen deformálódik, Tökéletes megtámasztására. 【ILLESZKEDIK BÁRMILYEN TÍPUSÚ CIPŐ】★Sport cipő, Túrázás cipő, Bőr cipő, Alkalmi cipő, Csizma, stb.Könnyen hordozható, replace, el lehet helyezni a különböző cipő bármikor, nem kell változtatni, majd vágja le. 【ALKALMAZANDÓ TÖMEG】Állt sokáig ★Pincér, Eladó, Tanár, Szakács, Munkás, Recepciós, Nővér, stb. 【Felel meg ERGONOMIKUS KIALAKÍTÁS】★Talpbetét ív magassága 35mm, Csökkentse a nyomást a talp a sport, futás, gyaloglás, csökkenti a fáradtságot.Kifejezetten az emberek a plantaris fasciitis, sarok kiszögellést, sarok fájdalom. 【UTÁN ELADÓ WARRAN】★6 hónapon Belül a vásárlás időpontját, megoldjuk az összes minőségi kapcsolatos problémák keresztül csere.Ha nem elégedett a Talpbetét, Mi lesz az ön számára a tökéletes megoldás.A legjobb vásárlási élmény. 【MEGJEGYZÉS】 Kérjük, tekintse meg az alján a talpbetét a méret, a levelek tetején, a talpbetét használnak megkülönböztetni a bal, illetve a jobb lábát.Mikor állsz egész nap dolgoznak, vagy intenzív edzés, talán nem veszi észre a lába arch fokozatosan deformációja.Talpbetét támogatást nyújt, valamint egy extra réteg csillapítás, hogy felszívja a sokk, a munka kemény felületeken, ami segít csökkenteni az izom fáradtság.Ez segít, hogy jobban feszültség az egész da. 1. Ortopéd talpbetét segít a helyes, varus, lapos lábbal, kerülje a gerincferdülés által okozott túlzott láb tevékenység. 2. Enyhíti a plantaris fasciitis, fascia fájdalom, sarok csont bizsergés, arch fájdalom, sarok fájdalom, boka fájdalom, majd másik lábát tünetek. 3. Az ergonomikus ív alakú ív kialakítás által támogatott három pontot, hogy enyhíti a hatását, a nyomás, a gyaloglás, a futás. 1. HELY : Tedd az ortopéd talpbetét a cipő, állítsa be a pozíciót, Kényelmes viselet. 2. TISZTA : egy ecsettel óvatosan tisztítsa meg a felső réteg a kendő, majd a levegő száraz, próbáld meg nem mosható. 3. FUSS IDŐSZAK : talpbetét talpbetét lehet, hogy kényelmetlen a használat után, miután egy ideig fut, akkor elérheti a legkényelmesebb állapot. 4. ÁRUHÁZ : Hely, a talpbetét egy szellőztetett helyen tartsa szárazon. 5. MEGJEGYZÉS : használat Után egy ideig, ha van erős, kellemetlen, kérjük, ne használja.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai