• Akció
  • Új
Fogkrém, Lila Fogkrém a Fogak Tisztítására Fogkrém Fogfehérítés Zománc Érdekel, Fogkrém Foltok, Intenzív Folt Eltávolítása Csökkenti a Fogak Sárgás(2/1bottle) (B)

Fogkrém, Lila Fogkrém a Fogak Tisztítására Fogkrém Fogfehérítés Zománc Érdekel, Fogkrém Foltok, Intenzív Folt Eltávolítása Csökkenti

 
HUF 2415.15

Összeg
Tova elérhető

Fehérítő Fogkrém, akinek jobb a Folt Eltávolítása Képlet.Épít Egyre nagyobb Védelmet Jövőben Érzékenység (folyamatos naponta kétszer, fogmosás).Hatékonyan fehéríti a fogakat, hogy a mosolyod szebb.Segít lebontani a pigmentáció, a felszínen a fogak, blokk pigmentáció, csökkenti a sárga foga foltok, hogy a fogak nem hosszabb, sárga fogak.Frissüljön levegőt, rossz lehelet, gondozása fehérebb fogak.Hatékonyabb, mint a hagyományos fogkrém, amely segít pótolni az elveszett ásványi anyagokat, valamint csökkenti az érzékenységet.Hadd élvezze a különböző jeges vagy forró dolgokat szabadon.Hatékonyabb, mint a hagyományos fogkrém, amely segít pótolni az elveszett ásványi anyagokat, valamint csökkenti az érzékenységet.Hadd élvezze a különböző jeges vagy forró dolgokat szabadon.Ízét Biztosítja a Tartós Frissesség, A Száját, az Egészséges Fogak, az Íny.Elősegíti az Erős Fogzománcot, majd a javítás fertőzött részeit zománc, Fehér Fogak, Harcol a Rossz Lehelet. 1. Hatékonyan fehéríti a fogakat, hogy a mosolyod szebb. 2. Megfogalmazott ásványi összetétel, amely segít pótolni az elveszett ásványi anyagokat, valamint csökkenti az érzékenységet. 3. Javítani érzékeny fogak, javítja a zománc kezelni fogak érzékenysége, hadd élvezze a különböző jeges vagy forró dolgokat szabadon. 4. Lila - Frissülj levegőt, rossz lehelet, gondozása fehérebb fogak. 5. Narancs - Hadd élvezze a különböző jeges vagy forró dolgokat szabadon.Műszaki adatok : Anyag : Szorbit, xilit, glicerin, nhap Nettó tartalom : 30ml / 1 fl oz Súly : 45g Csomagolási méret : 3.7*3.7*11cm Csomag tartalma : 1/2 DB Fogak Tisztítására Fogkrém Megjegyzés : 1.Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, hogy egy hiba 1-2 cm, kérjük, győződjön meg róla, hogy nem bánja, megrendelés előtt. 2.Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai