• Akció
  • Új
ZHUAN Prémium masszázságy Lap Készletek,szépségszalon Gyógytorna ágytakaró ágytakaró Lepedő Folt-Ellenálló Masszázs Négy Darab,testre Szabható-Kék 70x185cm(28x73inch)

ZHUAN Prémium masszázságy Lap Készletek,szépségszalon Gyógytorna ágytakaró ágytakaró Lepedő Folt-Ellenálló Masszázs Négy Darab,testre

 
HUF 9139.50

Összeg
Tova elérhető

☀Anti-fade & kopásálló .. Ez a Gyógyfürdő Lapon Állítsa be Az Anti-kikopnak, Anti-pszichiáter Még A Napi Használat, Nem deformálódik, Nem pilling.A Belső Takaró 100% Tencel Pamut, Amely Barátságos Ügyfél Bőr Tartja A Lehetőséget, Hogy allergia. ☀Funkcionális Masszázs Kanapé Szett A Szoknya Lap Olyan Jó, Hogy Elrejtse Az Összes Elem Alatt A Masszázs Táblázat, Ami A Spa, Hogy Tiszta, Rendezett, Majd megtakarítani. ☀Smart mikroszálas szövet .. Most úgy döntött, egy mikroszálas, hogy könnyű, mert minden Évszakban használható, Szuper puha tapintású, Valamint az ellenálló festés.Így marad friss használni használat után, Mosás után. ☀, Nagyon jó .. A mikroszálas masszázs táblázat szoknya intézkedések.Illeszkedik az összes szabványos méretű, álló, hordozható masszázs asztalon, gondosan elrejti valami, amit el kell tárolni alatt. ☀Luxus spa szett Gyönyörű színek, egyszerű design, javítja az egész környezet a szoba, vagy wellness.Megújul A Masszázs Asztal, Ez A Masszázs Táblázat Szoknya Szett.Hozz Egy Professzionális Luxus Nézd meg, Hogy A vevő.Ez A Masszázs Táblázat Szoknya Szett.A Tökéletes Kombinációja a Funkciót, hogy jól Néz ki.Az Ágynemű Is Alkalmazható szépségszalon Tetoválás Gyógyfürdő Akupunktúra Csontkovács kezelések.Tartsa A Szépségszalon Keres, Takaros,Egy Tökéletes Befejező Érintés A Masszázs Táblázat.Ez A 4 Darab Készlet.Magában foglalja a masszázságy Lap, Ágy, Fedél Steppelt Takaró, Párnahuzat, Valamint a Széklet Fedelet Biztosít az Összes Lehetőségeket A használat.Legfontosabb Jellemzője : 1. Összes mérkőzés : Ez a plédet Is Illeszkedik Tökéletesen A Lepedők,Párnák,Takarók,Matrac, Párna, A Különböző Színek, Anyagok,ami Egy Rendezett,Egységes, Modern Pillantást A hálószobába. 2. Alapértelmezés Szerint Van Egy Lyuk, Az Arc Többi Az Asztalon Lapot.Mi Szabhatja A Nélkül, Hogy Az Arc Többi Lyuk. 3. Arra Törekszünk, Hogy Felajánl 5 Csillagos Szolgáltatás Szállítás, Hajózás Után-Szerviz.Ha Bármilyen Kérdése Van, ne habozzon Kapcsolatba lépni velünk.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai