• Akció
  • Új
YuiRis EZ Peel & Stick körömreszelő 100G Zebra Fájl - Fém alap & 20 utántöltő Eldobható Fájlokat, műköröm-Gél Köröm Szakmai Fájl Cserélhető körömreszelő Manikűr Eszköz.

YuiRis EZ Peel & Stick körömreszelő 100G Zebra Fájl - Fém alap & 20 utántöltő Eldobható Fájlokat, műköröm-Gél Köröm Szakmai Fájl Cserélhető

 
HUF 8613.00

Összeg
Tova elérhető

Szakmai körömreszelő a Szalon, illetve Otthoni használatra - 100 Finomság Zebra Fájl – tartós Prémium Japán Minőség körömreszelő készült kiváló minőségű ragasztó szalagot.Könnyen peel & bot.Alkalmas Zselés körmök, valamint a műköröm.Manikűr, Pedikűr Eszköz Beállítása -A bázis, anyaga rozsdamentes acél, amely lehet fertőtleníteni, vagy sterilizálni használat után.Vékony, szilárd Fém alap megkönnyíti, hogy a fájl nem hajlik.Körömreszelő Készlet – 1 Rozsdamentes Base-core, valamint 20 váltás fájl csík 100 Finomság.Egyszerűen csak húzza bele egy új fájlt szalag.Van egy új köröm fájl minden alkalommal.Körömreszelő készlet.Higiénikus, Eldobható körömreszelő Szalagok használata nagyon egyszerű.A bot egy csík a base-core, valamint a fájl készen áll a használatra.Profi manikűr, pedikűr köröm fájlt, állítsa be a köröm műköröm.Használhatja a mi EZ Peel & Stick köröm puffer fájlt, a másik oldalon a Bázis.EZ peel & Stick 100 Finomság Zebra körömreszelő készlet jön 1 rozsdamentes acél alap core 20 helyettesítő fájl csík.A bázis mag újrafelhasználható, lehet fertőtleníteni, majd sterilizáld minden használat után.A csere fájl szalagok Eldobható, Higiénikus lehetőség a Szalon.Rozsdamentes bázis mag megkönnyíti, hogy a fájl – nagyon erős, nem hajlik, míg a köröm bejelentés.Hogyan kell használni : 1. Lépés : húzza le a védő réteg a fájl szalag.2. lépés : a Botot a szalag a bázis.Győződjön meg róla, hogy ne menjen túl élek.Lépés 3 : a Fájl a köröm.4. lépés : Válasszuk a használt szalag után befejezni.5. lépés : Dobja ki a fájl sáv fertőtleníteni, vagy sterilizálni a bázis.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai