• Akció
  • Új
Swpeet 1db kiváló Minőségű Szabvány Rozsdamentes Acél Flexibilis olajszűrő kulcs Kiváló Tapadási Erő Dízel Üzemanyag Szűrő, Olaj, Szűrők

Swpeet 1db kiváló Minőségű Szabvány Rozsdamentes Acél Flexibilis olajszűrő kulcs Kiváló Tapadási Erő Dízel Üzemanyag Szűrő, Olaj, Szűrők

 
HUF 1213.65

Összeg
Tova elérhető

☞ Tulajdonságok : - MAGAS MINŐSÉG - Ez az Olaj Szűrő Csavarkulcs lesz messze a masszív, kényelmes, hasznos szűrő wrenchyou valaha is volt, s azt várja, hogy egy hosszú életet belőle.Hihetetlen értéket.Szeretném, ha a megvásárolt hamarabb. ☞ ☞ Egy JÓ ESZKÖZ - elég biztos eszköz a doboz, szüksége van néhány friss időben ez az eszköz egy jó eszköz egy buborék pivot, a fogantyú szép van ujját groves a markolaton.Nagy heveder olajszűrő kulcs verhetetlen ár. ☞ ☞ LEGJOBB SZŰRŐ VALAHA - Hardcore, hogy a csont ez a kulcs.Még a forgatható, ami szép, hogy a nehezen hozzáférhető területek szilárd.A legtöbb idő, hogy a gyenge pont, a többi cuccom. ☞ ☞ , AMIT kapsz - kapsz egy Olaj Szűrő Csavarkulcs eszköz, amely Kemény, rozsdamentes acél zenekar véglegesen ragasztott szerkezetű bevonat kiváló tapadási erő.Van egy 3.2-3.74 (82.5-95mm ) tartományban.Ez az eszköz csak akkor nyílik meg, hogy kb 3", az intézkedés a szűrő a vásárlás előtt.Ford 350 dually dízel motor teherautó nem illik ez az olaj szűrő. ☞ ☞ FOGANTYÚ - Ez a szűrő csavarkulcs áll ki, mint egy világítótorony arany.A markolat nagyon ergonomikus, a kulcs maga nem flex vagy a "crush" nagy nyomás alatt, a hegesztett izgalmas felületeket a zenekar is felbecsülhetetlen a lazítás, üzemanyag szűrő eltávolítása nélkül a fender is.Swpeet Standard, Magas Minőségű, Rugalmas Rozsdamentes Acél, Olaj Szűrő, Villáskulcs Készlet, Kiváló Tapadási Erő Dízel Üzemanyag Szűrő, Olaj, Szűrők, hogy MIÉRT MINKET VÁLASSZON? 1, Nagy heveder olajszűrő kulcs verhetetlen ár. 2, Magas minőségű, Kemény, rozsdamentes acél zenekar véglegesen ragasztott szerkezetű bevonat kiváló tapadási erő. 3, Jó szűk helyeken pedig műanyagból. 4, Van, 3.2, hogy 3.74 (82.5-95mm )tartományban.Illik legnépszerűbb méret standard szűrők.Specifikáció : Termék Neve : olajszűrő Csavarkulcs Anyag : Szén-acél Szín : Piros Elem Teljes Hossz : 19cm (7.48 hüvelyk) Magasság : 9.5 cm (3.7 inch) További Részletek : 1, Flex Fejét Billenő 180 fok, a flex fején találja a megfelelő szöget, hogy a munka körül akadályok szűk motor rekesszel. 2, Biztos Fogást Hurok a zenekar körül a szűrő, valamint az önálló tervezés beállítása automatikusan szigorítja, mint húzza meg a fogantyút.Minél jobban húzza, annál szorosabb lesz, izgalmas, csúszós, olajjal borított felületek. 3, Kényelmes Fogantyú Egy csúszásmentes, puha markolat biztosítja biztos kezelése, illetve csökkenti a kéz fáradtság.A csomag tartalmaz : 1db - Olaj Szűrő Csavarkulcs Meleg Tippek, vásárlás Előtt, kérjük, fordítson figyelmet a méret, így nem vesz rossz termék.Ha bármilyen kérdése van, vegye fel a kapcsolatot velem, nem ad kielégítő választ, amint lehetséges.


További információ

Product's Name:
Oil Filter Wrench
Material:
Carbon steel
Color:
Red
Item Total Length:
19cm (7.48inch)
Diameter:
9.5cm (3.7inch)
More Details:
1, Flex Head :
Pivoting through 180 degrees, the flex head finds just the right angle to work around obstructions in tight engine compartments. :
2, Sure Grip :
Loop the band around the filter and its self-adjusting design automatically tightens as you pull the handle. The harder you pull, the tighter it gets, gripping slippery, oil-covered surfaces. :
3, Comfortable Handle :
A nonslip, cushioned grip provides sure handling and reduces hand fatigue. :
Package included:
1Pcs :
- Oil Filter Wrench
Warm Tips, :
Before you buy, please pay attention to the size, so as not to buy the wrong product. If you have any questions, you can contact me, I will give you a satisfactory answer as soon as possible. :

A kategória legjobb ajánlatai