• Akció
  • Új
GYZX Ecsetek Meghatározott, 10db Nylon Haj Kefék Akril, Olaj, Akvarell Művész

GYZX Ecsetek Meghatározott, 10db Nylon Haj Kefék Akril, Olaj, Akvarell Művész

 
HUF 14941.80

Összeg
Tova elérhető

Ez a szett tartalmaz, többféle méretben, illetve formák ecset.Anyaga nylon haj, a nyél fa.Ecset nylon haj nem kóbor, vagy elterjedt, festés közben.Könnyen tisztítható.Hogy tiszta a festmény kefék, csak egyszerűen futni őket, meleg víz alatt lemosni a festéket, majd finoman átalakítja kefe haj.Az ecset hajszál marad a puha, rugalmas tisztítás után.Az ecset hajszál sem esik ki a tisztítás után.Tökéletes Akvarell, Olaj, Akril Festés, alkalmas kezdők számára is, mint a művész.Leírás : Ez a szett tartalmaz, többféle méretben, illetve formák ecset.Anyaga nylon haj, a nyél fa.Ecset nylon haj nem kóbor, vagy elterjedt, festés közben.Könnyen tisztítható.Hogy tiszta a festmény kefék, csak egyszerűen futni őket, meleg víz alatt lemosni a festéket, majd finoman átalakítja kefe haj.Az ecset hajszál marad a puha, rugalmas tisztítás után.Az ecset hajszál sem esik ki a tisztítás után.Tökéletes Akvarell, Olaj, Akril Festés, alkalmas kezdők számára is, mint a művész.Specifikáció : Anyag : Műanyag, Fa ,Aluminum Total Hossza : Kb. 17.5-19.5 cm / 6.89-7.68 inch Width ecset : Kb. 0.1-4,5 cm / 0.04-1.77 inch Length a Nylon Haj : Kb. 0.8-2.3 cm /0.31-0.91 inch Package Tartalma : 10 Db Festmény Kefék, Vászon Bag Note : Mivel a kézi mérés, kérem, engedje meg, 0.5~1cm különbségek méret.Mivel a fény, a képernyő különbség, az elem színe kissé eltérhetnek a kép.Kérlek, értsd meg.Megjegyzés : a fényviszonyok, valamint a különböző kijelzők lehet, mert a színe a elemet a kép egy kicsit más, mint a valóság.A mérés megengedett hiba +/- 1-3cm.


További információ

Material:
Nylon, Wood ,Aluminum
Total Length:
Approx. 17.5-19.5 cm / 6.89-7.68 inch
Width of brush:
Approx. 0.1-4.5cm / 0.04-1.77 inch
Length of Nylon Hair:
Approx. 0.8-2.3cm /0.31-0.91 inch
Package Includes:
10 Pieces Painting Brushes with Canvas Bag :
Due to the manual measurement, please allow 0.5~1cm differences in size. :
Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Please understand. :
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm.

A kategória legjobb ajánlatai