• Akció
  • Új
LadyRosian 30M/98ft gyöngyfüzér, Kristály Gyöngy Lánc Esküvői Asztaldísz, Váza Töltelék, Dekoráció Úszó Gyertyák, Party Dekoráció, valamint Ravaszkodó Projektek (Fehér)

LadyRosian 30M/98ft gyöngyfüzér, Kristály Gyöngy Lánc Esküvői Asztaldísz, Váza Töltelék, Dekoráció Úszó Gyertyák, Party Dekoráció,

 
HUF 1618.65

Összeg
Tova elérhető

【3 Színű GYÖNGY STRAND 】 3 színek : Fehér, Kristály AB, illetve Ezüstös, tökéletes, hogy megfeleljen a különböző típusú díszei. (MEGJEGYZÉS : a mesterséges pearl festmény nem húzza le, de lehet, hogy enyhe szórnak a festék ezüstös string, mint a string bevonatú.). 【HOSSZ & MÉRET】- Minden roll gyöngy szál megfelelően 98 FT/30 M hosszú, 8 mm-es nagy gyöngyök, 3mm kis gyöngyök olvasztott, hogy a húr, hitelezési egy kecses, végtelen fellebbezés, hogy a dekoráció. 【LEFEJTHETŐ DESIGN】- Az ABS-gyöngy, gyöngyök vannak biztosítva, hogy a húr, így könnyedén vágja el a zsinórt a kívánt hosszúságú, anélkül, hogy aggódnia a gyöngy, gyöngyök hullanak le. 【TARTÓS ABS ANYAGBÓL】- Készült erős, tartós ABS anyag, ez a gyöngyfüzér gyöngyök lánc nem törik a festék nem jön le könnyen.A gyöngyfüzér csatolhat bármilyen felületen a ragasztó vagy szalag. 【VÉGTELEN HASZNÁL】- Ezek a varázslatos gyöngy lehet használni, hogy jelölje ki a glamour a hagyományos ügyek, így egy elegáns dekoráció Úszó Gyertyák, Torta, Hátteret, Koszorúkat, Koszorúk, Gyertyák, Esküvői Csokrok, Székek, Köszöntő Szemüveg, asztali díszek, stb.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai