• Akció
  • Új
Simayixx A Krém-Lábfürdő Gyömbér Láb Pad Lába Javítás, Valamint Szerves Növényi Mély Tisztító Láb Javítás Használt Lábápolás, Pihenés, Alvás Javítása(Zöld)

Simayixx A Krém-Lábfürdő Gyömbér Láb Pad Lába Javítás, Valamint Szerves Növényi Mély Tisztító Láb Javítás Használt Lábápolás, Pihenés,

 
HUF 1225.80

Összeg
Tova elérhető

❀❀HORDHATÓ ZOKNI TÍPUS LÁB MASZK : A láb maszk célja, hogy csavarja a lábát, mint a zoknit, amely lehetővé teszi a lábát, hogy felszívja a lényeg, minden irányban.hordhatod rendszeres zokni a láb maszkok tartani a maszkot, közel a bőr, valamint a támogatás a gyaloglás. ❀❀LÁB HÉJA MASZKOT, HOGY az ÖREGEDÉS ELLENÁLLÁS : A láb maszk hatékonyan javítja a száraz, durva, repedés láb bőrt, csökkenti a megjelenése a finom vonalak, így növeli a bőr vitalitását, pedig táplálják a bőrt, különösen a száraz évszakban. ❀❀BIZTONSÁGOS, fájdalommentes MÉTER PEELING MASZK : A levendula láb héja maszk tartalmazza az összes természetes alapanyagokból, növényi kivonatok, amelyek biztonságos a használata mind a férfiak, mind a nő.nulla fájdalom ez a folyamat megújítani a bőrt a lábát.nem szalicilsav használt. ❀❀SIMA LÁB : A bőrradír láb peeling maszk biztosítja a kezelés távolítsa el a keményített, halott,callused bőr, hogy a láb bőre puha, lágy, mint a baba 1-2 hét!. ❀❀IDEÁLIS AJÁNDÉKOKAT A BARÁTOKNAK : a Férfiak, mind a Nők, mind élvezze a teljes wellness élmény a láb héja maszkok.lehet ez a szerves méter héja hidratáló maszk a szeretett egy ajándékba!.Ginger Láb Pad, Tongluo Láb Javítás, Valamint Szerves Növényi Mély Tisztító Láb Javítás Használt lábápolás, Pihenés, Alvás Javítása Termék értékesítési pontok : Aktiválja az egész test meridián Ösztönzése, illetve feloldása a talpi reflex terület Mély ozmotikus adszorpciós a szennyeződések A szívódik fel, a fuvarozó által történő folyik a testbe, valamint a vér, hogy felszívja a szennyeződések Leírás : 1. Vegye ki a lábát, javítás, film-a táskát, majd elszakítani a kis csík 2. Bot a fehérebb oldalon a gyógyszer pack közepén, a film 3. Tisztítsa meg a bőrt a láb használat előtt (ajánlott használni, ha alszik) 4. Igazítsa a helyzet Yongquan pont a lába, dugd folyamatosan. 5. Tépje le az anti -, kiálló csík, nyomja meg finoman, majd dugja határozottan. 6. Használat után, használja minden láb javítás 6-8 óra.Tépje le gyengéden, majd törölje a talp a láb egy papírtörlő vagy meleg, nedves törülközőt.Kategória : Láb Folt Mérete : kb 22cm*16cm eltarthatóság : három év Gyártás dátuma : a közeljövőben Összetevők : fekete üröm por,bambusz ecet,c-vitamin,bambusz szén por, stb.Mennyiség : 20 matrica/pack (10 pár) A csomag tartalma : 1 X Láb Javítás(10 matricák/csomag).


További információ

A kategória legjobb ajánlatai