• Akció
  • Új
Vezeték nélküli Egér, 2.4 G Slim Csendes Utazási Vezeték nélküli Egér Optikai Egér, USB Vevő Laptop Számítógép PC MacBook Chromebook, illetve Notebook (Fehér)

Vezeték nélküli Egér, 2.4 G Slim Csendes Utazási Vezeték nélküli Egér Optikai Egér, USB Vevő Laptop Számítógép PC MacBook Chromebook,

 
HUF 1483.65

Összeg
Tova elérhető

★ 2,4 GHz-es Vezeték nélküli biztosítja, megbízható kapcsolat hosszú hatótávolság akár 10m.Ami megszünteti a késések, kihagyások, valamint az interferencia. ★ Vékony, csendes & ergonomikus kialakítás, Hordozható, illetve utazáshoz tökéletes is, csak élvezd a suttogó kattintson. ★ Intelligens energiatakarékos tervezés szükségtelenné teszi, hogy cserélje ki az elemeket gyakran.A vezeték nélküli egér be az energiatakarékos mód után 5 perc ingyenes, kattintson a bal vagy jobb gombot, hogy ébredj, amikor akarja, hogy újra működjön, tehát a ki-vagy bekapcsolni nem szükséges. ★ Intelligens energiatakarékos tervezés szükségtelenné teszi, hogy cserélje ki az elemeket gyakran.A vezeték nélküli egér be az energiatakarékos mód után 5 perc ingyenes, kattintson a bal vagy jobb gombot, hogy ébredj, amikor akarja, hogy újra működjön, tehát a ki-vagy bekapcsolni nem szükséges. ★ Intelligens energiatakarékos tervezés szükségtelenné teszi, hogy cserélje ki az elemeket gyakran.A vezeték nélküli egér be az energiatakarékos mód után 5 perc ingyenes, kattintson a bal vagy jobb gombot, hogy ébredj, amikor akarja, hogy újra működjön, tehát a ki-vagy bekapcsolni nem szükséges.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai