• Akció
  • Új
Hő Lámpa Élelmiszer Melegebb Hordozható Kereskedelmi W250 Hő Lámpa Élelmiszer Melegebb 1-Lógó Csillár Teleszkópos,Konyha Élelmiszer-Fűtés Lámpa Meleg Étel, a Fény,Ajándék 250w Izzó 220v,Arany (Szín : Arany)

Hő Lámpa Élelmiszer Melegebb Hordozható Kereskedelmi W250 Hő Lámpa Élelmiszer Melegebb 1-Lógó Csillár Teleszkópos,Konyha Élelmiszer-Fűtés

 
HUF 28603.80

Összeg
Tova elérhető

★[Funkciók] 3-darab szerkezete könnyű összeszerelés, raktározás; magas hőmérsékletű ellenálló fém bumm, állítható. ★[Trükkök] - beleértve E27-250w fényforrás, hatékony világítás területén - φ20cm, a lámpa fel van szerelve egy külön kapcsoló, könnyű használat. ★[MÉRET] φ15cm meleg terület melegen tartják az ételt meg kell enni. ★A[beáll] nano aranyozott lámpaernyő fém rozsda-bizonyíték foglalatot; konzol állítható, hogy megakadályozzák a túlzott élelmiszer-szárító. ★[Felhasználás köre] Tudományos hőelvezetés érdekében, az élet, az izzó.Családi ebédlőben üzlet.Fő anyag : metal Color : arany, a sárga, valamint Silver Provide izzók : included Number a fények : 1 Light izzó típus : original Maximum hatalom per lámpa (W) : 250lampshade size Diameter (cm) : 15 Height állítható : yes Protection 2. szint : Dupla szigetelt elektromos appliances Voltage (V) : 220 Use hely : napi használat, a hazai konyha,büfé élelmiszer-tartósítás, pizza heating The lámpa saját kapcsoló,amit ki lehet kapcsolni bármikor, az energiatakarékosság, valamint a környezetvédelem.Díszítő részletek : A kötél style Let az étel készen áll, hogy eatnote! : (1) annak érdekében, Hogy a biztonság, a megbízhatóság,kérjük, ellenőrizze, hogy az elektromos doboz, amelyben a lámpatest van telepítve megfelelően van-e telepítve a strukturális tagjai az épület.(2) Minden vezeték csatlakoztatva.Ha a kicsomagolás,legyen óvatos, hogy ne húzza a hálózati kábelt,mivel ez azt eredményezheti, hogy a szegény kapcsolat.(3) nem kapcsolja be a készüléket, amíg a lámpa teljesen összeszerelve.(4) a kockázat csökkentése érdekében a tüzet, áramütést vagy személyi sérülést,kapcsolja ki, majd húzza ki a lámpa, majd hagyjuk kihűlni, mielőtt a lámpa cseréje.(5) Ha a jelzőfény világít, ne érintse meg az izzó, vagy nézzen közvetlenül az izzó.Tovább gyúlékony anyagok távol világít izzók.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai