• Akció
  • Új
Probrico Húzva, Egyforma Ajtó Zárak Camelot Stílus Hullám Ajtó Karok Fekete Rozsdamentes Acél Kilincs Belső & Külső Ajtó Locksets a Bal & Jobb Kéz Ajtók (85061BK)

Probrico Húzva, Egyforma Ajtó Zárak Camelot Stílus Hullám Ajtó Karok Fekete Rozsdamentes Acél Kilincs Belső & Külső Ajtó Locksets a

 
HUF 2821.50

Összeg
Tova elérhető

【Fuction】 : Minden bejegyzés lakat, 3 kulcs, A kulcs a külső, illetve a hüvelykujj kapcsolja be; alkalmas, külső vagy belső ajtók. 【Kiváló Design】 : Borító Bázis : magas minőségű cink ötvözet; Fogantyú Kar : Rozsdamentes Acél; Fekete Színű; A Camelot egy lágyabb érzem magam, mint a szögletes változatban.A színe szép, majd ad egy meleg érzés, hogy a ház. 【Mérési】 : Rose Borító Mérete 75mm*65mm; Kar Hossza 120mm; kilóg a 2,6"(65mm) az ajtótól.Ez a kilincs helyettesítheti a standard kerek kilincset.Kiváló minőségű, de nagyon jól néz ki!. 【Megfordítható Ajtó Karok】 : Dolgozik mind a jobb, illetve balkezes ajtók .Állítható Zárnyelv 60mm(2-3/8"), vagy 70mm (2-3/4"); Alkalmas ajtó vastagsága 35 45 mm ( 1-3/8" - 1-3/4"); illik a legtöbb szabványos, előre fúrt ajtók.Megjegyzés : A retesz lemez nem cserélhető. 【Egyszerű Telepítés】 : Az ajtó Karok könnyen telepíti percben mindössze egy csavarhúzó.Az utasítás lehet, mint a sablon.beleértve az összes építési tartozékok.Erősítse meg ANSI 3-as Fokozatú meghaladja a 200.000 ciklus.Tömör Oszlop biztonsági csavar az anti-fűrészelés védelem.Bármilyen minőségi probléma, tudjuk küldeni csere, illetve a probléma teljes visszatérítést.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai