• Akció
  • Új
NaturVet Természetes Ló Spray Repül – a Lovak Kabát, Láb, Váll & Nyak – magában Foglalja a Citromfű, Rozmaring, Cédrus Olaj – Növényi Illat a Lovak – 32 Oz.

NaturVet Természetes Ló Spray Repül – a Lovak Kabát, Láb, Váll & Nyak – magában Foglalja a Citromfű, Rozmaring, Cédrus Olaj – Növényi

 
HUF 2197.80

Összeg
Tova elérhető

NÖVÉNYI ILLAT LÓ SPRAY : Tovább száll a zümmögő körül a lovak, ez a ló spray Natur Vet, hogy a funkciók egy gyógynövény illat pedig cédrus olaj.KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ LÓ SPRAY : a premier rovarirtó lovak számára, ez a ló kiegészítő vízpermet használható a kabátot, láb, váll, nyak.Egyszerűen permetezze a ló spray 10 12 centikre a ló testét.LÓ-KIEGÉSZÍTŐ SPRAY : Válassza ki a 32 oz.a használatra kész ló spray, vagy egy koncentrált ló spray, hogy hígítja. 5. 1. Egyszerűen keverjük össze, majd öntsük egy kis üveget, hogy ingyenes a lovak, meg a háziállat a nem kívánt legyek.ÁLLATORVOS MEGFOGALMAZOTT LÓ KIEGÉSZÍTŐK : Támogatás a ló jól, hogy minimálisra csökkenti a kártevők ezt a lovat kiegészítő spray, amely tartja a legyeket sakkban.Ez állatorvos által jóváhagyott ló spray funkciók a keverék citromfű, rozmaring, cédrus olaj.PET TERMÉKEK bízhat : 1994 Óta, Natur Vet szolgálja a négylábú közösség egészséges, vitamin-beadásra kutya kiegészítők, így a pup vagy idősebb kutya fenntartja az egészséges életmód.Az USA-ban készült, minden háziállat termék Natur Vet c GMP-kompatibilis, búza-ingyenes.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai