• Akció
  • Új
Pizza Fűtés Lámpa, Élelmiszer Hő Lámpa Kaliberű 25cm Kereskedelmi Alkalmas Büfék Barbecue Pizzát Tarts Krumpli Stb Ezüst

Pizza Fűtés Lámpa, Élelmiszer Hő Lámpa Kaliberű 25cm Kereskedelmi Alkalmas Büfék Barbecue Pizzát Tarts Krumpli Stb Ezüst

 
HUF 11191.50

Összeg
Tova elérhető

Tulajdonságok : hősugárzó fogja a sült krumpli, hagyma vagy sült csirke, friss, kész szolgálni.Állítható : a tartomány A teleszkópos felfüggesztés vonal 60-150cm, beállítani, ha szükséges.Anyag : rozsdamentes acél, nem fakul, folt-ellenálló, könnyen tisztítható.paraméter : A lámpabúra az 25cm átmérőjű.Meg tud felelni a termikus szüksége van a legtöbb étel.Kényelmes : magas hőmérsékletű ellenálló ABS védőtok, egy kapcsoló gomb, praktikusabb. ?specifikáció : Anyag : rozsdamentes acél / ABSPower : 275w Voltage : 220v Light típus : infravörös wick?Használati utasítás : (1) annak érdekében, Hogy a biztonság, a megbízhatóság,kérjük, ellenőrizze, hogy az elektromos doboz, amelyben a lámpatest van telepítve megfelelően van-e telepítve a strukturális tagjai az épület.(2) Minden vezeték csatlakoztatva.Ha a kicsomagolás,legyen óvatos, hogy ne húzza a hálózati kábelt,mivel ez azt eredményezheti, hogy a szegény kapcsolat.(3) nem kapcsolja be a készüléket, amíg a lámpa teljesen összeszerelt.?A csomag Tartalmazza : 1 x Elektromos hősugárzó?Megjegyzés : ☆Kérem, engedje meg, 2-3mm dimenzió eltérés, enyhén kromatikus aberráció, szállítási idő 10-15 nap.☆Ha bármilyen kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velem e-mailben fogunk válaszolni 24 órán belül!.


További információ

Material:
stainless steel / ABS
Power:
275w
Voltage:
220v
Light type:
infrared wick
?Instructions for use:
(1) To ensure safety and reliability,please ensure that the electrical box in which the luminaire is installed is properly installed on the structural members of the building. :
(2) All wires are connected. When unpacking,be careful not to pull on the power cord,as this may result in poor connection. :
(3) Do not turn on the power until the lamp is fully assembled. :
?Package Includes :
1 x Electric Heat Lamp :
?Note:
☆Please allow 2-3mm dimension deviation and slightly chromatic aberration, delivery time 10-15 days. :
☆If you have any questions about our products, please contact me via email and we will reply within 24 hours! :

A kategória legjobb ajánlatai