• Akció
  • Új
Partisout Folyosón Futók Esküvők 2FTx15FT Sequin Folyosón Futó Rusztikus Kültéri Szőnyeg Futó Folyosón Futó a Szertartás Szikra Szőnyeg Futó Payette Futó a Fű Beltéri Párt (2ftx15ft, Lila)

Partisout Folyosón Futók Esküvők 2FTx15FT Sequin Folyosón Futó Rusztikus Kültéri Szőnyeg Futó Folyosón Futó a Szertartás Szikra Szőnyeg

 
HUF 3171.15

Összeg
Tova elérhető

【Futó Szőnyeg】Folyosón Futók Esküvők minden hatálya alá tartozó 3mm magas minőségű Háló flitterekkel Szövet, a hátteret sűrű hálót.A flitterekkel nagyon sűrű a szikra, mint a csillag az égen. 【A Méret Folyosón Futó】1db 3mm lila flitteres folyosón futó 2 LÁB Széles, 15 FT Hossza.Egy darab zökkenőmentes hosszú futó szőnyeg.Különböző méretű, színes elérhető, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. 【Folyosón Futó Esküvői Szertartás】Ez egy vonzó, sokoldalú folyosón runner, hogy létrehoz egy gyönyörű fókuszpont.Szikrázó Folyosón Futó csak tökéletes esküvő, party, díjátadó esemény, fedett folyosón, VIP-party, gála, bál, egy királyi futópálya a jól öltözött barátok. 【Beltéri vagy Kültéri Szőnyeg Futó】 Sokoldalú, rugalmas folyosón futó esküvők használható beltéri vagy kültéri. 【MEGJEGYZÉS】 Mint a jellemzők sequin folyosón futó, a vágás során a szövet ezt a parancsot, amely egy flitterekkel csepp szélén, így amikor az áru a csomag, ha a csepp kis flitterekkel, ez a NORMÁLIS JELENSÉG, nem a minőségi probléma, használat előtt, csak rázni.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai