• Akció
  • Új
Macska Fa Karmoló Macska Karcolás Után, Macska Fa Lakás Bútor Cica Tevékenység Torony Pet Kitty Játék Ház, Karcolás Hozzászólás Ülőrudak Függőágy Tevékenység Központ Macska Torony

Macska Fa Karmoló Macska Karcolás Után, Macska Fa Lakás Bútor Cica Tevékenység Torony Pet Kitty Játék Ház, Karcolás Hozzászólás Ülőrudak

 
HUF 23352.30

Összeg
Tova elérhető

Szórakoztató játék, ez a macska a fa a végső haza minden macskák,ez ad beltéri, mind kültéri macskák ugyanúgy egy jó játszótér bérbe a csomagban fel energiát.Ez a macska fa lesz egy nagyszerű társ alatt a macska növekedés. >Multi-layer létra platform lehetővé teszi több macska ugrik le-fel, amely lehetővé teszi, macskák, hogy élvezze az érzés, kilátással a területen. >Importált szőnyeg kristály bársony van jelölve, ami jó érzés, de vastagabb, nem könnyű fészer haj, nem könnyű pilling, meg érdekel, az érzékeny macskák. >Háromszög alakú támogatás stabil, korszerűsített : integrált mechanikus szerkezet, alváz markolat, nem félnek a macskák, mászni, ugrani, stabil. >Lóg függőágy, kényelmes, új tapasztalat, a macska kizárólagos megtekintése szoba, erős, stabil.Exkluzív, luxus macskák : A macska barátok kell egy hangulatos otthon a saját játszani, pihenni, vagy ugrik körül; ez a macska a házban biztos, hogy az álom-gyere-true Save Tér-design, nagy lakást lehet tökéletesen illeszkedik otthonába.ez a macska a fa tökéletesen illeszkedik bármilyen szoba, valamint a kellemes megjelenés garantálja, jólétének állatok people About a product Product Neve : Macska fa /Macska Torony/ kóbor Macska Post/macskakarmolás Post Specification : 47.8*47.8*110cm Applicable tárgyak : elhelyezésére 2-4 cats Applicable helyek : nappali/étkező/study Material : szizál/MDF/plüss cloth Package Contents1 x Macska tree Tips1. A terméket tartsa száraz, nem hely, párás helyen.2. Ha egyáltalán elégedetlen, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, s mi lesz boldog, hogy segítsen, hogy mi lesz, megoldásokat nyújt 24 órán belül.3. Megjegyzés : a kézi mérés, van egy kis hiba, a méretét csak tájékoztató jellegű.4. A szín különbség : A termék lövés független fizikai tárgyak, de mivel a felvételi technológia, a világítás, a környezet, a megjelenítés paramétereit, illetve egyéb problémák, lehet, hogy a szín különbség a között, hogy a tényleges objektumot, majd a kapott képet.Általában a színek alapján általában a tárgyakat.


További információ

47.8*47.8*110cm :
Applicable objects:
can accommodate 2-4 cats
Applicable places:
living room/dining room/study
Material:
sisal/MDF/plush cloth
Package Contents :
1 x Cat tree :
1. Keep this product dry and do not place it in a humid place. :
2. If you are at all unsatisfied, please contact us and we will be happy to assist you, we will provide solutions within 24 hours. :
3. Note:
manual measurement, there is a slight error, the size is for reference only.
4. About color difference:
The product is shot with independent physical objects, but due to shooting technology, lighting, environment, display parameters and other problems, there may be color difference between the actual object and the received picture. Actual colors are based on actual objects.

A kategória legjobb ajánlatai