• Akció
  • Új
Üdv, pilóták East High Vontatási Markolat Szalag, 3 Inch x 60 Láb, Anti-Slip 80-As Futófelület Szalag Ipari Minőségű Ragasztó, Nem csúszós Szalag Lépcső, Lépcsők, Létrák, Beltéri, Kültéri (Sárga-Fekete)

Üdv, pilóták East High Vontatási Markolat Szalag, 3 Inch x 60 Láb, Anti-Slip 80-As Futófelület Szalag Ipari Minőségű Ragasztó, Nem

 
HUF 3103.65

Összeg
Tova elérhető

- Nagy teherbírású SZALAG : Hogy magabiztos lépéseket grip tape, melyet arra terveztek, hogy a múlt.Ellentétben a nem-csúszásgátló szalag, hogy a héját könnyen le, amikor a szabadban elhelyezett, vagy a nagy gyalogos forgalmú területeken, már kombinált magas minőségű 80 as vontató szilikon ragasztó ellenállni a elemek, valamint a forgalom. - ELSŐ a BIZTONSÁG : Transform felületek a csúszós, hogy tapadnak az egyszerű, megfizethető módon.Ez a vízálló, nagy vontatási finomság szalag kiválóan alkalmas szabadtéri lépcső, beltéri lépcső, állványok, létrák, buszok, pótkocsik, meg is lehet használni, mint robogó markolat szalag vagy gördeszka grip tape. - A HELYÉN MARAD : Vajon van dolgunk, fa vagy beton, fém vagy csempe, ipari minőségű ragasztó rúd könnyedén meg szilárdan a helyén marad.Először győződjön meg arról, hogy a felület tiszta, száraz, elég a lekerekített sarkok ollóval, majd alkalmazni kell a nem-tiszta a felvétel. - MAGAS, LÁTÓTÁV : A nagy kontrasztú fekete-sárga jelek, a csúszásgátló szalag javítja a biztonsági által működik, mint egy vizuális veszély.Minden ragasztószalag roll intézkedések 3" (W) x 60ft hosszú.Vágd szerint a méretét, alakját kell, hogy a helyet, hogy sokkal biztonságosabb. - 100% - os PÉNZ-visszafizetési GARANCIA : A üdv, pilóták Keleti, úgy véljük, a régimódi szolgáltatás minőségét.Ha elégedetlen az anti-slip futófelület felvételt, kérlek, minket elérni, majd írunk egy teljes visszatérítést.Kattintson a 'Kosárba' most, hogy a tiéd teljesen kockázatmentes!.MINDEN LÉPÉS EGY káprázatos Kiváló Tapadást Tudunk létrehozni grip tape, hogy lehet az időjárás kültéri elemek könnyedén.Csúszásgátló szalag, ami megőrizte tapadás még, ha ki vannak téve a folyamatos forgalom.Futófelület felvételt lehet alkalmazni, ha élvezd az elkövetkező években.Pedig sikerült.Míg más nem csúszós szalag elveszti a tapadást, ha nedves vagy gyorsan elveszti a tapadást, amikor rálépett, a miénk kiemelkedik nagy teherbírású fenolos műgyanta kötésű homok búzadara egy réteg PVC.Az eredmény? 80-as felvételt, amely átalakítja bármilyen felületen a csúszós, hogy lenyűgözően túra.Arra tervezték, hogy Tartsa, hogy Nem minden fogást szalag egyenlő.A legtöbb készült gyenge minőségű ragasztó, hogy lepattan egy pár hónapig.Tettünk a dolgokat.Jellemző ipari minőségű szilikon ragasztó, a futófelület szalag létrehoz egy cég bond fa, beton, cserép, fém.Ez azt jelenti, hogy használja mind beltéri, mind kültéri lépcső, létra, lépcső, terasz tartozik, valamint állványzat, autóbuszok, pótkocsik, vagy akár hozza vissza a markolat robogók, valamint a gördeszka.Itt több okból, hogy szeretem ezt a grip tape : - Intézkedések 3" (W) x 60 ft. (L) a nagy lefedettség. - Magasan látható fekete-sárga tervezés növeli a biztonságot. - Úgy tervezték, hogy rugalmas, könnyen, gyorsan alkalmazás. - Könnyen csíkokra a kívánt méretét, alakját. - Alátámasztva, zavartalanul, 100% - os pénz-visszafizetési garancia.Rajta, a magas-vontatási grip tape célja, hogy az utolsó évben!


További információ

A kategória legjobb ajánlatai