• Akció
  • Új
ChenCheng Karácsonyi Virág Szőlő, Karácsonyi Kellékek 2.7 Méter Luxus Titkosítási Karácsonyi Rattan Díszek Csomag Ablak Jelenet Elrendezés Karácsonyi utenciles (Szín : C-3)

ChenCheng Karácsonyi Virág Szőlő, Karácsonyi Kellékek 2.7 Méter Luxus Titkosítási Karácsonyi Rattan Díszek Csomag Ablak Jelenet Elrendezés

 
HUF 4414.50

Összeg
Tova elérhető

Méret : 2.7 méter hosszú, 30 cm átmérőjű, -1 a hétköznapi modellek nélkül, lámpák, -2 plug-in modellek, -3 akkumulátor modellek.Anyagok : PVC, selyem, szövet, magas hőmérsékletű ellenálló, használja a kiválasztott környezetbarát alapanyagok, egészségügyi, vezeték fém, sima, sík, míg a másik viszont nem árt, használja az új gép kombináció technológia, sima, nem tiszta, nem burr.Az élő dekoráció ad ünnepi hangulatot hozni, az öröm, az ünnep.Kézzel készített eukaliptusz füzér néz ki, mint igazi dolgokat.Használja a selyem virág, hogy a ruha a koszorú peremén a tábla vagy a táblát.Ideális elhelyezése székek, boltívek, falak, folyosók, stb. a szív a DIY tevékenységek.Tökéletes minden esküvőre, különleges alkalmakra, vagy lakberendezés!Például esküvők, partik, bárok, házak, stb. hozzon létre egy természeti környezet, magas színvonalú természethű megjelenését, nagyon hasonló, igazi, közel a természethez, sokoldalú, nagyon tartós, mosható, DIY ajándék, DIY garland, DIY dekoráció.Üdvözöljük a boltban, különböző termékeket az ön számára, hogy buy Product Neve : Karácsonyi Dekoráció Vine Size : 2.7 méter hosszú, 30 cm diameter Classification : -1 a hétköznapi modellek nélkül, lámpák, -2 plug-in modellek, -3 akkumulátor models Material : PVCUses : Helyszín dekoráció, adjunk hozzá egy ünnepi atmosphere1. Mivel különböző manuális mérési módszerek, egy hiba 1 cm - 2 cm-es lehet, occur2. A szín a számítógép monitor is kissé eltér a tényleges terméktől szín.A képet némileg eltér a valós tárgy.3. Ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, majd próbálja meg megoldani a problémát.4. Szállítási határidő : 15-30 munkanap.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai